Arkadan Gelen Uğultu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kadio

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar,

2005 corsa c aracımda yaklaşık iki gün önce ortalama 70-80 km civarı hız ile giderken arka sağ taraftan geldiğini tahmin ettiğim bir ses duydum. Sesi anlatması zor çünkü duydugum da nereden geldiğiyle ilgili en ufak bir yorum yapamadım.
Sesi şöyle tarif edeyim,sanki lastik her tur attığında çıkan bir ses gibi hızlandıkça daha da artıyor. Belediyelerin yavaşlatma amacıyla yerlere döşediği hız kesicilerin üzerinden geçerken tırrr tarzında gelen ses e de benziyor.

Daha önce böyle bir sorun yasamıs nereden gelebileceğiyle ilgili yorum yapabilecek arkadaslar varsa sevinirim.

Umarım anlatabilmişimdir.

Şimdiden teşekkürler

bir yere sürtüyor gibi geldi bana... eğilip baktınız mı davlumbaz falan sürtüyor olmasın, tırnak falan çıkmış olabilir...

ya bagajına köpek girdi yüksek süratte korkup uluyor
yada porya bilyaların bozuk...

Aynı sorun önceki aracımla yazın tatile giderken olmuştu ses 4-5 saat gittikten sonra iyice artmıştı. Yol üzerindeki bir ilin sanayisine girip baktırmıştım yolda kalmayım diye. İyikide baktırmışım çünkü ses göbek bilyasından geliyormuş ve tekeri kitleme kıvamına gelmiş. Usta 10 dakikada yapmıştı.

ya bagajına köpek girdi yüksek süratte korkup uluyor
yada porya bilyaların bozuk...

ikinci tahminin daha mantıklı.

Aynı sorun önceki aracımla yazın tatile giderken olmuştu ses 4-5 saat gittikten sonra iyice artmıştı. Yol üzerindeki bir ilin sanayisine girip baktırmıştım yolda kalmayım diye. İyikide baktırmışım çünkü ses göbek bilyasından geliyormuş ve tekeri kitleme kıvamına gelmiş. Usta 10 dakikada yapmıştı.

muhtemelen aynı sorun..yarın götürüp ustama göstericem..cok maliyetli bisey değildir diye düsünüyorum ?

ikinci tahminin daha mantıklı.

muhtemelen aynı sorun..yarın götürüp ustama göstericem..cok maliyetli bisey değildir diye düsünüyorum ?

Bu olay 2009 yılında olmuştu Antalya serikte usta 10 TL bilye ve 10 TL işçilik toplam 20 TL almıştı. Fakat siz iki tarafıda değiştirin birdaha uğraşmayın derim.

Bu olay 2009 yılında olmuştu Antalya serikte usta 10 TL bilye ve 10 TL işçilik toplam 20 TL almıştı. Fakat siz iki tarafıda değiştirin birdaha uğraşmayın derim.

açıkçası korkmuştum sesi duyduğumda,maliyeti yüksek olur gibi gelmişti ama şu an rahatlattınız açıkçası beni..

İlginize teşekkürler

hızla artıyor olması akla bilyayı getirir baktır bence ...

bak kaykaylı patenli bebeler de takılmış olabilir...saklanıyolar namıssızlar arkaya göremiyosun...

Geri