Arka tekerlerde ABS düzeneği varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yahu bi halt ettik ardindan da bitsin dedik kuracalayip durma... ama milleti de oyle noktada tutma falan diyerek abs den sogutmayalim diye yaptik bunlari...kapansin yoksa bos yere kavga edecegiz...

yahu iyide niye kavga edelim, konuşuyoruz sohbet ediyoruz. Şöförlüğe laf attın sizli bizli hitap ettik yinede, üstüne kusura bakmayın demişsin. Sohbet etmeyede devam ettik. Şu konuda sana itirazımız olmadı diyoruz adını kurcalamak ettin. Niye kavga edelim, konuşuyoruz işte.

Son düzenleme:
yahu bi halt ettik ardindan da bitsin dedik kuracalayip durma... ama milleti de oyle noktada tutma falan diyerek abs den sogutmayalim diye yaptik bunlari...kapansin yoksa bos yere kavga edecegiz...

:D :D :D :D :D
kavgamı :D

hala abs iyidir gibi yorumlar geliyor. kötü diyen yok. sana tavsiyem bizim yorumları yaz bi yere, götür servise sor. ikna olmuyosun internet ortamında. beni boşver ama musa arkadaşımız varya, astrammm. onun yorumlarını oku, değişik konularda. belki ikna olursun. ne iş yaptığını da tahmin edersin.

yahu iyide niye kavga edelim, konuşuyoruz sohbet ediyoruz. Şöförlüğe laf attın sizli bizli hitap ettik yinede, üstüne kusura bakmayın demişsin. Sohbet etmeyede devam ettik. Şu konuda sana itirazımız olmadı diyoruz adını kurcalamak ettin. Niye kavga edelim, konuşuyoruz işte.

:alkis: :alkis: :alkis:

tamamdir, konusuyoruz...buyrunuz...soforlugun uze de laf atmadim... kimse hata yapacagim diye araca binmez onu da biliyoruz ve de biliyorsunuz ama bazi zamanlarda pilotaj hatasi kazanin gelisimine katkida bulunur bu onunla ilgili soylenmis bir sozdur guvenlik sistemlerine mal etmemek lazim diye dusunuyorum bu hususu ... sozumuz meclisten disari... amma kaydirdik konuyu cizgisinden... abs yi babam buldu san ki ben niye savunuyorum ki... esseklik bende...buyrun buyrun sohbete devam...

arkadaşlar konu yanlış yere sapmış, konu açmaya korkar oldum ya!...

evet arkadaşlar opellerde arkada kampana olsa dahi abs sistemi arka lastiklerdede mevcut(muş).serviste sordum.disk olmasına gerek yokmuş.

disk ve kampana bişey farkettirmez,
abs hidroliğin bu mekanizmalara pompalanmasıyla frenlemeyi ayarlar, 2 tekerde abs olacağına hiç olmasın daha iyi

disk ve kampana bişey farkettirmez,
abs hidroliğin bu mekanizmalara pompalanmasıyla frenlemeyi ayarlar, 2 tekerde abs olacağına hiç olmasın daha iyi
ne hidroliği ya abs poryası olmadan abs de olmaz ebd de olmaz sadece kampana olur kafası eserse tutar eserse tutmaz

ne hidroliği ya abs poryası olmadan abs de olmaz ebd de olmaz sadece kampana olur kafası eserse tutar eserse tutmaz
hangi tekers kitlenirse onda abs devreye girer.4 farklı teknolojide abs vardır.dört disk olan astra h ta son teknoloji kullanılıyor.o dediğiniz fren hidr pompalaması 78 model mercedesteydi.

Geri