arakdaşlar bir yardım

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
arakdaşlar ? :)

görünüşe göre bu da öyle ancak almayı düşünüyorsan bence yurtiçinden bak, bunun gümrükten geçmesi lotoyu tutturmak kadar düşük bir ihtimal..

görünüşe göre bu da öyle ancak almayı düşünüyorsan bence yurtiçinden bak, bunun gümrükten geçmesi lotoyu tutturmak kadar düşük bir ihtimal..

yurt içinde aynı ürünün piano black olanı yok vede 1400 tl istiyorlar mat gri yara mat füme olanına bu 752 tl ye geliyor

Dostum gümrük sınırı 150 euro, ve ayrıca paket boyutuna da bakıyorlar.. Gümrükten geçiremezsin bu ürünü, eğer ups ile alırsan ups e en az 300 - 400 TL ordino konşimento vs. ücreti verirsin, ayrıca bir de %10-20 arası vergi ödersin... dolayısıyla yurtiçinden daha pahalıya gelmiş olur..

Dostum gümrük sınırı 150 euro, ve ayrıca paket boyutuna da bakıyorlar.. Gümrükten geçiremezsin bu ürünü, eğer ups ile alırsan ups e en az 300 - 400 TL ordino konşimento vs. ücreti verirsin, ayrıca bir de %10-20 arası vergi ödersin... dolayısıyla yurtiçinden daha pahalıya gelmiş olur..

yurt içine getirmicem zaten ingiltereye gidecek ordan bana gelicek gelirkenken bavulda getirirler benim için önemli olan piano black olması vede tuş takımı ışıklarının arabayla uyuşması :D

ha desene şöyle, öyle imkanım olsa bende durmam getirtirim :) satıcıyla irtibata geçtinmi peki? satıcıdan iyi kimse bilemez bunu..

mesaj attımda cevap alamadım problem piano black olması vede tuş takımın uyması bende tek sorun :D

double din falan sevmiyroum ama bu tip şeyler hoşuma gidiyor çünkü arabanın orjinal teybine çok benziyor birde beyinle uyumlu ise direksiyondan kontorllerde çalışıyorsa beraber güzel ürün ama vergiye tabi di %18 kdv artı ^trt vergileri vericeksin shippingide unutma tabi..

Geri