Araciniza Ev Sinema Sistemi Bağlama

IceBreaker' Alıntı:
tabi bunun için teyibinizin amfi çıkışlarının olması gerekiyor:good:

tabı olsa iyi olur ama yoksa 10 ytl mal oluyor oda sorun değil anii :) :) dönüştürücü var onunlan halloluyor

bozcurt' Alıntı:
işte arkadaşlar basit ama kusura bakmayın şeması

emaov4.png

helal kardeşim ellerine sağlık bundan dah iyisi olamazdı....:alkis: :good: :rock :alkis:

Evet arkadaşlar çok geciktim biliyorum mahçup duruma düştüm sizlere karşı ancak oldu foto çekme. şimdi fotoları ekliyorum sorunuz olursa cevaplamaya çalışacağım. tekrar özür dilerim gecikmeden dolayı...:sorry:

arkadaşlar ancak bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim. fotoların boyutları büyük ne yapmam gerekiyor. tek bir fotonun boyutu 2,4 mb. bunu nasıl düşürebilirim.

abi www.imageshack.us adresine giriyorsun orada Resize yapıp işte 640*480 olarak upload edersin sonra da buraya koyarsın zaten. valla merakla bekliyorum.

resmı paıntte ac farklı kaydet de ordan kayıt turunu jpg yap sonra www.imageshack.us dan upload edebılırsın...

Arkadaşlar anlaşılan merakınız gitti. kimse bakmamış bile resimlere neyse sağlık olsun yinede bakmak isterseniz burada...:(

abi valla hepsine baktım resimlerin ama çok karışık geldi ya ben en iyisi hiç bulaşmayım ama seni tebrik ederim iyi çalışma olmuş.

Geri