Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
policeman' Alıntı:evet arkadaşlar aracınızın orjinal teyp ve hoparlörlerini bozmadan güzel ses alabilmek mümkün. Hemde duygusal yönden cebinizi sarsmadan. Öncelikle bu işlemi yapmanız için gereken malzemeler şunlar;
1- 4+1 ev sinema sistemi (fiyatı uygun olanlardan almanızı öneririm ben diana kullanıyorum) Fiyat : 50 ytl
2- Konvektör (100W olanlar yeterli) Fiyat: 60 ytl
3- Kablo tertibatı Fiyat : 20 ytl
TOPLAM : 130 YTL.
veeeee ne teyp ne de hoparlörlerinize dokunmadan ayrıca ben kablo tertibatının ucuna çakmaklık soketlerinden taktırdım. Bunun nedeni her zaman yüksek ses dinlemediğim için. Soketi çıkarttığımda normal düzende çalıyor. soketi taktığımda ev sinema sistemi devreye giriyor. Süper oldu bence aracın orjinalliğini bozmadan ve ucuza kaliteli ses isteyenlere tavsiye ederim.![]()
vectra_cdx' Alıntı:Peki ses sistemi ile teybi Nasıl bağlıyoruz ben o kısmı Anlamadım yani?
policeman' Alıntı:kardeş ses sistemini teybin arkasındaki aux veya cd kısmına bağlıyoruz. bunun içinde evde bilgisayar ile ses sistemini bağlama gibi bir kablo kullanıyoruz o kadar kendiniz rahatlıkla yapabilirsiniz. bu çalışmayı eralp kardeşimle beraber yaparken foto veya video çekimi yapıp buraya ekleyeceğiz.
Ç O K Y A K I N D A ...........![]()
tabi bunun için teyibinizin amfi çıkışlarının olması gerekiyor:good:policeman' Alıntı:kardeş ses sistemini teybin arkasındaki aux veya cd kısmına bağlıyoruz. bunun içinde evde bilgisayar ile ses sistemini bağlama gibi bir kablo kullanıyoruz o kadar kendiniz rahatlıkla yapabilirsiniz. bu çalışmayı eralp kardeşimle beraber yaparken foto veya video çekimi yapıp buraya ekleyeceğiz.
Ç O K Y A K I N D A ...........![]()
IceBreaker' Alıntı:tabi bunun için teyibinizin amfi çıkışlarının olması gerekiyor:good: