Bu soruyu burdan cevaplamak zor şimdi ben size corsanın izolasyonu kötü yüksek hızda giderken rüzgar sesini içeri alıyor ondan derim belkide aracınızda hakikaten ses yapan bir durum var, yada yok bir anormallik var ben rahatsız olmuyorum derim halbuki ses aynı siz benden hassas birisinizdir boşu boşuna kapı kapı sanayide gezersiniz...
Siz en iyisi işinin ehli bir ustaya gidin bi yürüyenine baksın aracın birde kapı ayarlarına ve fitillerine birde lastikçiye uğrayın bir dokunuşla lastiğin ne kadar sert olup olmadığını söylüyorlar bir sorun yoksa tek çözüm izalasyon ki pahalı bişeydir öncelikle çamurluk içlerine pütür uygulaması yaptırırsınız kesmezse izolasyona girişirsiniz
Dipnot: İzalasyonun malzemeside işçilliğide hakikaten pahalı (Ziebart 700tl) ben hem kapı cebindeki takırtılar kesilsin hemde biraz sesi kessin diye bahuaustan gidip ısı yalıtım için olan yalıtım malzemesi alıp kapı cebinin içine koydum etkisi olmuşmudur dersen belki çok az bi miktar ama dediğim gibi benim amacım tıkırtıları önlemekti