aracın çok yol sesi alması normal mi?

Dreamania

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,

2006 Corsa 1,2 twinport aracım var. Araçla uzun yola çıkmaya korkuyorum çünkü e-5 ya da tem de falan giderken arabada çok fazla uğultu oluyor. Tüm camlar kapalı olmasına rağmen bu kadar uğultu olması normal mi? Sizin araçlarınızda da durum aynı mı? ve sesi azaltmak için yapılabilecek birşeyler var mı?

Teşekkürler,

2001 corsadada var şarkı ile kapatabiliyorsunuz :D gerçi çok fazla ise lastiklerden olabilir.

michelin kullanın ses filan kalmaz

michelin de kullanılsa ses pek değişmiyor.nokian kışlık lastik 15 derece hava ok adar yumuşak lastik ama fark az fazla değil. Corsaların bir makus talihi daha ne yazık ki. Benim de rğzgar sesi var fazla olmamakla birlikte. kendi çabamla yazın bir yalıtım işine girmeyi planlıyorum. biself, nnaf ya da cam yünü gibi :) kuzen cam yünü yapmıştı kapalı kasa corsaya çok fayda etmişti.

Corsanın izalasyonu rezalet yani ses normal. Ben ilk aldığımda yanımdan minibüs falan geçince cam açık sanıp bütün camları kontol ederdim..

Yapabileceğiniz şey çamurluklara pütür ve aracın içine ses izalasyonu

Araci 2. el aldim. Lastikler de yeniydi ama ses 50-60 km mesafe yollarda bile o kadar rahatsiz ediyor ki hemen degistirebilirim Michelinle. Zaten sevdigim guvendigim bir markadir Michelin.
Yine ses azalmazsa izolasyonu dusunecegim. Nerede ne kadara yapılır bu ses izolasyonu? Fikrinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler

Corsanın izalasyonu rezalet yani ses normal. Ben ilk aldığımda yanımdan minibüs falan geçince cam açık sanıp bütün camları kontol ederdim..

Yapabileceğiniz şey çamurluklara pütür ve aracın içine ses izalasyonu

Aynen ben de hep camlari kontrol ediyorum. :)

anlaşılan corsa'dan kurtulmak lazım bi araç yapmışlar yok yok maşallah

aracın tekerler bilyelerini göstermekte fayda var eğer uğultu fazlaysa. sonuçta yürüyen aksam ve kontrol edilmesi öncelikli bir parça.

anlaşılan corsa'dan kurtulmak lazım bi araç yapmışlar yok yok maşallah

yoo hayir. Ben yine de cok memnunum aracimdan. Ses azalirsa daha da sevicem onu

Geri