Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çizikte gördüğüm kadarıyla boya deforme olmuş.. yani boyanın %100 'e yakını çiziğin en sağ tarafında sac üzerinden kalkmış..
bu pasta cila giderir diyen arkadaşlar nasıl yorum yapmışlar anlayamadım pasta cila dediğimiz şeyin içerisinde boya varda o boyanın kalktığı yerimi dolgulayacak? tabiki hayır..
bu durumda en iyi alternatif yol bence şudur:
* çiziğin tam durumu ayyuka çıkınca çiziğin çevresi adam akıllı temizlenir ve çok ince bir rötuş fırçası ile çiziğin içerisi doldurulur kurumaya bırakılır
* kuruduktan sonra çiziği doldurduğumuz kısımda kalan fazlalıklar zımpara ile alınır
* pasta cila ve koruma uygulanır.
Benzer bir çiziği h kasa astrada makine ile tamir ettiğim için pasta iş görür diyorum boya kalkmış sağdaki kısım hariç. Tabi ki canlı görüp yorum yapmak en sağlıklısı.
Meguiars'ın MG 105 pastası ile çiziği aldık üzerine yine makineyle boya koruma cilasını uygulayıp en son o bölümü ve tüm arabayı waxlamıştık. Çizik aynı buradaki gibi mat ve kalınca duruyordu sonuç ise gayet başarılı olmuştu. Boya kalkan kısım için işe rötuş zımpara kısmına size katılıyorum.