Aracımı çizeni yakaladım.

Ynt: Aracımı çizeni yakaladım.

akın link' Alıntı:
mahkemeyle sende uğraşırsın, 3 sene sonunda bişey çıkmaz, kaskodan yaptırın geçin. belki değer kaybı için dava açabilirsin ama oda 3 sene sürer vs vs vs

Bende sürsün istiyorum zaten kardeş.

[imghttp://][/img]

[imghttp://][/img]

DERSİMLİ link' Alıntı:
Bende sürsün istiyorum zaten kardeş.

Ömür peşini bırakma. Böyle adamlara acımayacaksın.

telefonunu bulabilirsen arayıp tüm forum küfür edelim.. Yada adresini ver hepimiz mektup yazalım kallavisinden :D

Dün akşam 22:00 de telefonum çaldı baktım kapıcı arıyor abi adamı karakoldan aramışlar ifade için ee dedim şimdi geliyorlarmış yoldalarmış oğlu senle konuşmak istiyor aşağı inermisin diye bende inemem dedim akşamın köründe biz yapmadık falan diyorlarmış bende benle görüşecekleri birşey yok savcıyla görüşürler dedim kapadım. telefonu yalnız kapıcı diyorki abi adam bir evrak aldım temiz evrağı aldım falan demiş suçsuz olduğum anlaşıldı demiş bir emniyet müd. gelmiş görüntüyü izlemiş tamam falan demiş bende ulan dedim polis ne zaman hakim oldu dedim bu salak heralde ifade tutanağını temiz kağıdı zannediyor şerefsiz madem bu haltı yiyorsun yasalarıda ezberle  005hihih birgün yakalanırım diye aç iki içtihata bak mal işte.

beter olsun..

Büyük geçmiş olsun ben de neticeyi cok merak ediyorum sabrınıza hayran kaldım olması gereken bu ancak ben olsam ben de heralde kapıya dayanır o kapıyla bütünleştirirdim o moruğu. hakikaten sıkıntılı bir durum allah sabır versin sonucu umarım canlarını acıtır. bizim canımız gördüğümüzde nasıl yanıyorsa onların da alacağı ceza onların içini yakar umarım. tekrar geçmiş olsun.

DERSİMLİ link' Alıntı:
.............

bu salak heralde ifade tutanağını temiz kağıdı zannediyor ...........

Bu mu yani? Bu kadar basit sanıyor he?

Ve Word de kendi yazdığı tutanakla kendini aklayan adam, Islak meşe odunu ile tanışır...

DarthWider link' Alıntı:
Ve Word de kendi yazdığı tutanakla kendini aklayan adam, Islak meşe odunu ile tanışır...

Meşe odunu adamı o günden sonra unutamaz. Hep onu ister, geceleri gizli gizli ona kaçar. ((:

Geri