Aracımı çizeni yakaladım.

Ynt: Aracımı çizeni yakaladım.

Ömür abi geçmiş olsun cok cok can sıkıcı boyle ınsan benzereı yaratıkların hakkı baska bırsey ya su mubarek gunde agzımı bozmayım

Önce gideceksin bir marangoza yaptıracaksın bir kazık.Sonra herifi yakalayacaksın.Kazığı yağlamadan bir güzel...Döveceksin.

spitemre link' Alıntı:
Ömür abi geçmiş olsun cok cok can sıkıcı boyle ınsan benzereı yaratıkların hakkı baska bırsey ya su mubarek gunde agzımı bozmayım

Sağol kardeşim, yaradan beni sınıyor ben artık buna karar verdim.

sallierim link' Alıntı:
֖nce gideceksin bir marangoza yaptıracaksın bir kazık.Sonra herifi yakalayacaksın.Kazığı yağlamadan bir güzel...Döveceksin.

Kardeşim 10 senede geçse unutmam ve öfkem ilk günkü tazeliğini korur.  evill2

DERSİMLİ link' Alıntı:
Kardeşim sabırlı olmakta fayda var. Her  ne olursa olsun değmez. Eninde sonunda maldır.

Geçmiş olsun , sükunetini koru haklıyken haksız duruma düşürme kendini.Elinde görüntüler var nasıl olsa mahkemeye ver cezasını bulsun. Hem senın masrafını karsılamak zorunda hem de mahkeme masrafları + değer kaybı topyekün girecek zaten ruh hastasına.

DERSİMLİ link' Alıntı:
okkk okkk

sallierim link' Alıntı:
Önce gideceksin bir marangoza yaptıracaksın bir kazık.Sonra herifi yakalayacaksın.Kazığı yağlamadan bir güzel...Döveceksin.
İyi çevirdin lafı kardeşim :)

adRe J link' Alıntı:
Fotoğraf varmı elinizde çok mu derin çizikler :(

fotolar ekli.

Evet arkadaşlar olan oldu dün akşam adamın oğlu ile karşılaştım oğlu dediğim 43 yaşında bana utanmıyormusun yaşlı başlı adamı karakola şikayet etmeye demezmi bende senin baban utanmıyormu o yaşında milletin arabasını çizmeye dedim sen görüntüleri izlemedinmi dedim sen adam olsan babana kızarsın bana değil demekki armut dibine düşüyor dedim bir iki kelime daha etti artık baktım stressten nefesim kesiliyor yumuldum buna şu anda çok sakinledim stresimin %85 attım diyebilirim bu arada tabiki ilk hamleyi onun yapmasını bekledim  dancee ve hepsinide binanın kamerasının önünde yaptım adamda deformasyon çok kendime geldiğimde adamın suratı belli belirsizdi çok sayıda kırık olduğuna eminim. zaten direkt hastaneye götürdüler. ne diyeyim bilmiyorum bizdeki şansa bak arkadaş ben kaçtıkça bela üstüme çıkıyor.

Geri