Ynt: Aracımı çizeni yakaladım.
Orhan kardeşim,geçmiş olsun iş arkadaşı,üstelik birde bayan olunca birşey denmiyor,fakat tahmin ediyorum,
içinden bütün sülalesine rahmet okumuşsundur...

adRe J link' Alıntı:Alışveriş merkezlerinde problem yasamamak icin dip köşelere koyuyorum duvara sıfır neredeyse kendim duvara cizdirecek kadar yanima gelecek vatandasa ambar gibi yer birakiyorum ki kapi acarken vurmasin diye
Ama gelin gorun ki ne care arac 1 aylikken arka koltukta oturan bayan is arkadasim kapiyi acti zincire surttu alti bi durdu sorasinda tekrar acmaya devam etti o actikca ses geliyordu zincir surtuyodu ani oldugu icin müdahale edemedim
Kapi ilk zincirle temas edince bi tık dedi ardindan sesi duymuş olmasina ragmen acmaya devam edince hart hurt sesler icinde acti kapiyi :-( insan sesi duyunca durur dahada hirsla acti
Arabanin icindeki böyle yapiyosa disardakine aman dikkat tek sansim cizik disarda deilde kapinin içe bakan kisimda olmasi eşik taktigimiz yerde içe bakiyo
Para falan teklif etti almadim ilk hasari siz verdiniz daha dikkatli olun yeter dedim gerisini allah bilir
Orhan kardeşim,geçmiş olsun iş arkadaşı,üstelik birde bayan olunca birşey denmiyor,fakat tahmin ediyorum,