Ynt: Aracımı çizeni yakaladım.
Ben de aldığımdan beri 2 yıldır öyle yapıyorum. Ancak yine buldu birisi ve kapı kolu ve alt bölüme çok kötü bir şekilde çarpmış kapısını. Boyayı çok kötü kazımış resmen. Bunu bilerek yapmıştır başka ihtimal yok.
chiv link' Alıntı:Kamera kayıtlarının olması büyük şans, böyle insanlara deliriyorum. Umarım ceza alır. Sinir krizi geçiriyorum ya görünce/duyunca böyle insanları.
sağ kapıyı çizme işini bilerek mi yapiyor yoksa aracıyla mı çiziyor kaza gibi? o kısmı tam anlamadım, yaşını başını almış adam ne diye durduk yere arabayı çizer ya anlam veremiyorum.
Ben AVM'lerde felan artık aracımı duvarın dibine yapıştırıyorum, mecbur kalmadıkça dar yerlere park etmemeye çalışıyorum böyle insanlar yüzünden. Başkasının arabası darbe almasın diye her defasında arabanın kapısını açarken elimi 2 kapı arasına sıkıştırıyorum, insanların yaptığına bak.
Ben de aldığımdan beri 2 yıldır öyle yapıyorum. Ancak yine buldu birisi ve kapı kolu ve alt bölüme çok kötü bir şekilde çarpmış kapısını. Boyayı çok kötü kazımış resmen. Bunu bilerek yapmıştır başka ihtimal yok.