Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4lü egzoz manifolduda diyebiliriz. gt üzerindeki orjinal parça yani. gerçi mesela bendeki melez nasıl mı? üst parça orjinalin bire bir kopyası türk malı alt parça ise irmsher
hımm tmm birde onu deneyelim eksoz performansa artırı dediler gittim eksoz aldım şimdi gt manifoltu alalyım araba yavas yavas gt ye dönsün anifoltoda şimdi Allah bilir kac lira isterler
eğer kafana göre gidip, bilen birine danışmadan yada sırf şekil olsun diye bir performans egzoz aldıysan güç kaybı yaşamışta olabilirsin. aracına uygun özelliklerde performans egzoz kullanman gerekir. bunun yanında cidden ilgileniyorsan bu işte hava filtresiyle başlamanı öneririm.
bügün aküyü söktürdüm hersy sıfırlandı yol bigisayarı filan onları ayarladım da suunrof ,camlar alarmı kapattgımıda kendi klendine kapanıyordu şimdi onlar olmuyor opnu nasıl yapacam pekii