aracımda performans çok düşük neden?

headers ne oluyor birdew fiyat alabilirmiyim

4lü egzoz manifolduda diyebiliriz. gt üzerindeki orjinal parça yani. gerçi mesela bendeki melez :) nasıl mı? üst parça orjinalin bire bir kopyası türk malı alt parça ise irmsher :)

"4lü egzoz manifolduda diyebiliriz"
o zaan ben şimdi gt manifoldumu buluyum da takdırıyım :):)

hımm tmm birde onu deneyelim eksoz performansa artırı dediler gittim eksoz aldım :) şimdi gt manifoltu alalyım :):) araba yavas yavas gt ye dönsün :)anifoltoda şimdi Allah bilir kac lira isterler :)

eksoz performansa artırı dediler gittim eksoz aldım :) )

eğer kafana göre gidip, bilen birine danışmadan yada sırf şekil olsun diye bir performans egzoz aldıysan güç kaybı yaşamışta olabilirsin. aracına uygun özelliklerde performans egzoz kullanman gerekir. bunun yanında cidden ilgileniyorsan bu işte hava filtresiyle başlamanı öneririm.

yaa hava filtresiin bende seviyorum da arada babama veriyorum oda cok bunalır kullanamaz söker atar :):)

bügün aküyü söktürdüm hersy sıfırlandı yol bigisayarı filan onları ayarladım da suunrof ,camlar alarmı kapattgımıda kendi klendine kapanıyordu şimdi onlar olmuyor opnu nasıl yapacam pekii

valla bilmiyorum benimki hiç öyle kapanmıyor :D ayarlanması gerekli diye düşünüyorum...

sen dügmeye basıncva kendi, kendine kapanmıyormu

Geri