Aracım Vitese Geciyor Fakat Hareket Etmiyor?**

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Avcahmett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Avcahmett

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba.. Sorunumu su sekılde anlatayım araç vitese geciyor fakat boştaymıs gibi gaz yemiyor hareket etmiyor.. Araç 2015 opel astra Manuel 6ileri vites.. Sorun ne olabiir araç 9 aylık bir araç ve 45.000 km de Kiralamıstım ve kullanmaya basladıktan 5saat sonra bu sekılde arıza verdi.. Sorun nedir ? ve ne kadaraa mal olur sizce Yanıtlarınız icin teşekkürler Saygılar..

Vites geçtiği halde araç hiç hareket etmiyorsa akslerde sorun var demektir. Aracın ön tekerleklerini sıra ile tek tek kaldırıp test etmekte fayda var. Ön teker (sağ veya sol) havadayken aracı vitese takıp kalkış yapın, kalkış yapıldığı halde hangi teker dönmüyorsa o tarafın aksında sorun var demektir.

peki ne kadara mal olur abi bu dediğin olay ?

Bu tür arızalar akslar sökülmeden belli olmaz :( . Araç zorlandıysa mili kırılmış bile olabilir, kırıldıysa çıkmasıyla falan idare eder (araç kiralık olduğu için çıkma önerdim). Kafalarda problem olduysa daha hesaplı olarak tamir edilir.

Konuyla alakasi yok ama, kiralik aracta olusan arizayi kiralayan mi gidermek zorunda? bilmedigim icin soruyorum.

Konuyla alakasi yok ama, kiralik aracta olusan arizayi kiralayan mi gidermek zorunda? bilmedigim icin soruyorum.

Şahsen benim bildiğim araç firmanın nerede trak orada bırak. Benim de aklıma gelen ilk bu oldu aslında kiralanmış araç niye uğraşayım ki...

Şahsen benim bildiğim araç firmanın nerede trak orada bırak. Benim de aklıma gelen ilk bu oldu aslında kiralanmış araç niye uğraşayım ki...
Nadir abi oyle olmuyor vallahi , adam ben sana saglam verdim sende bozuldu diyor , birtanesinde motor blogu catlak araba verdiler bana bildigin bisiklet lastik yamasi ile yama yapmislar motor bloguna oda isininca basinctan atar diye . Yag kokusunu duyup kaputu acinca saga cektim durum vahimdi. Adami aradim adam bagirip cagiriyor, getir arabami naptin arabama falan diye. Bende sen sus bakalim polis cagiriyorum dolandiriciliktan islem yapriracagim elimde kanit ve video var dedim , oyle deyince kardesim falan demeye basladi adam , cekici gonderdi ispartaya donduk bide arkadaslari toplamistim dukkan onune sagolsunlar benden once kalabalik yapmislar , dukkana girdim hemen dedi al kardesim bunlar saglam.arabalarin anahtarlari benim ses tonum gur beni yanlis anladin diye , araba anahtari alip ciktim para da vermedim , ama sonradan baska bi rent ci tanidigimdan ogrendim ki 3 bin lira koparmis benden sonraki adamdan yatak sardirinca. Keske dedim polis cagirsaydim . Videosu hala durur olayin.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ha bide sen tamir ettir cunku tamir parasi+en yuksek ucretten serviste kaldigi gunlerin parasi , geneldede parca yurtdisindan falan gelir , servis uyusuktur falan gecmis olsun.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi burada bir yorum yazacağım olmayacak anlayan arkadaşlar anlamıştır sanırım. Millet ne biçim kullandı? Allah bilir benim elimde araç kaldı. İyi vallahi...Terlemeden para kazanmak o kadar kolay demek ki.

Kurumsal yerden kiralandıysa zaten sorun olmaz. Firma halleder.

Ama merdiven altı yerse, kimin kime gücü yeterse... :sopa:

Normalde bu işin gereği, firmanın yaptırması. Zaten ona göre kiralama kaskosu yaptırılmış olması gerekir arabanın.

Geri