Aracım kaç beygir? Nasıl Öğrenebilirim??

o zaman bizimkide 100dür. bu sinifta daha fazlası olmaz herhalde. 3 asagi 5 yukarı boyledir diye düsünüyorum

ya 3ün 5in lafı olmaz :D araçda alt devirlerde hantallık varsa baskı balataya bi göz atmak lazımdır ;)

ya 3ün 5in lafı olmaz :D araçda alt devirlerde hantallık varsa baskı balataya bi göz atmak lazımdır ;)
Ayrıca ateşleme sitemine filtrelerinede bakılması lazım :) çünkü alt devilerde ateşlemenin sağlıklı olması lazım ;) üst devirlerde alt devirlere nazaran daha çok akım geldiği için pek sıkıntı yaşanmıyo ama alt devirlerde belli ediyo :(

ateşleme bobini yeni değişti. bujilerde saglam..
araba alt devirde geç hızlanıyo. serilik yok. tabiki 4000 devirdekigibi basınca gitmesini beklemiyorum. ama çok geç hızlanıyo. kesiliyo gibi oluyo sona toparliyo..

100hp yazar ancak tam gerçek lastiklerdeki gücü isterseniz maslakta paşaoğlu tuningte dynoya sokmanız gerekir şuan için en doğru dyno orda var diye biliyorum

ateşleme bobini yeni değişti. bujilerde saglam..
araba alt devirde geç hızlanıyo. serilik yok. tabiki 4000 devirdekigibi basınca gitmesini beklemiyorum. ama çok geç hızlanıyo. kesiliyo gibi oluyo sona toparliyo..
O zaman en fazla o kadar oluyo malesef alt devirleri :(

Bizim F kasalarda x16xel motor var demekki aynı motoru kullanıyorsunuz. 1,6 16v 100 beygir aracınızz.

ben x16 xel LER standart 100 beygir diye biliyorum ...ama senin aracın kullanımıda önemli !! bence de dyno ya çıkarmak lazım aracı !!! tam kesin gücü ölçmek için !!!

Geri