siz ustalarıma ve tecrübeli arkadaşlara danışmak istediğim bir husus var, aracım 2003 vectra c , alakalı mı bilmiyorum ama yaklaşık 6 ay önce brc tüp taktırdım kullanım olarak herhangi bir şikayetim yok, uzun zaman önce benzer bir konu açmıştım ama sunulan muhtemel çözümler maalesef pek işe yaramadı , yolcu tarafı tabanında bilinmeyen periodlarla su birikintisi oluşuyor , paspas bazen nemli oluyor bazende neredeyse göl oluyor, binbir zorlukla kurutuyorum,3-4 kere oldu şimdiye kadar, önceleri gider kısımlarında tıkanıklık olduğunu veya yanlış lpg montajından kaynaklı sorunlar olduğunu düşünüp kontrol ettirip temizlemiştim ama sıkıntının polen filtresi muhafazası olan plastik çerçeveden kaynaklandığını gördüm , aracı yıkadığımda altta gider kısmında biriken su filtre seviyesinden damla damla içeriye akıyordu bunu hallettim, bugün öylesine bakınca yine yolcu tarafı alt döşemesinin nemli olduğunu farkettim ve çok canım sıkıldı , buradaki fark yaklaşık 15 gündür aracı yıkamadım ve hiç yağmurda yağmadı,hiçbir şekilde araç ıslanmadı,şimdi bu su nereden geliyor çözemedim motor suyunda gram eksilme yok acaba klimanın çalışmasıyla alakalı birşey mi malum havalar çok sıcak,yolcu tarafı taban döşemesinin sol üst köşesinden geliyor ve orada klima kompresörü var sanırım, uzun oldu özür dilerim yardımcı olursanız bu sorunu %100 çözebilirsem gerçekten çok sevineceğim.
Son düzenleme: