Aracı sonradan hidrolik yapmak ve farklı bir kaç soru ?

karazindan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracı sonradan hidrolik yapmak ortalama ne kadar tutar ?
Çok sorun çıkarırımı sonradan yapma olduğu için ?

Motorun altında metal sanırım bir koruyucu var o tam olarak adı nedir ne kadar sağlamdır ana maddesi nedir sac mı metal mi çelik mi vs ?

direksiyon sorusunu bilmiyorum

alt koruyucunun ismi kalter. adi üstünde koruyucu saglam bir madde. ama ana maddesini bende tam bilmiyorum.

Adı kalter demek ..
Teşekkürler en azından adını öğrendim

Kalter değil. KARTER'i koruyan KARTER koruyucu (Adı üstünde karteri koruyo:)) :)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Karter

burda bahsedilen olay yani.
Ne kadar dayanıklı bu şey ...
Arkadaşın astra ile giderken taşa gümledi karter de baktık yağ felan akmıyo ama

aman harf hatasi :)
olur öyle seyler:) soylerken pek anlasilmiyo zaten :P

evet o bahsettiğiniz ismi karter koruyucu ve çok sağlam bişey öyle ufak tefek şeylerden patlamaz ama yinede kontrol etmekte fayda var..

Aracı sonradan hidrolik yapmak ortalama ne kadar tutar ?
Çok sorun çıkarırımı sonradan yapma olduğu için ?

Motorun altında metal sanırım bir koruyucu var o tam olarak adı nedir ne kadar sağlamdır ana maddesi nedir sac mı metal mi çelik mi vs ?

bence iyibir usta yaparsa senin arabada hidrolikle can bulur.:)

aracınız sanırım vectra a 1.6 S; aracı hidrolik direksiyona çevirmek için herhangibir a kasadan çıkma hidrolik direksiyon kutusu; direksiyon pompası;yağ deposu,hortum ve rekorları temin ederseniz;iyi bir usta çok rahatlıkla montajını yapar ve hiç sorun yaşamazsınız ; tabii pompa ve direksiyon kutusu sağlam ise; bu işin maliyetini astra f için sormuştum 650 tl istediler bende yaptırmadım ; ama parçalar ucuza denk gelir alamnyadan çöpten falan bir tanıdık getirir; ozaman uygun olabilir....

Geri