Aracı 15 gün kapalı bir alanda park halinde bıraksak?

o değil ilk başda da dedim bazı alarm lar kedi gelir öter kuş konar öter yoldan kamyon geçer öter önünden motorlu biri geçer öter ayarı çok hassasdadır böyle alarm öttümü her ötüşünde o alarmın sireni görtlüler farlar yanıp söner çalışır bunlarda aküden yer haliyle..

bazı alarmlarda sahibi gelip devreden çıkarana kadar susmaz yada çok uzun süre devrede kalır..

valla şişdim artık bu konuda yazmıycam :D :D git arkadaşım tatile bir şey olmaz :D :D için rahat etsin diye arabanın başında ben durucam nerdeyse :D:D:D

Eyvallah Hakan hocam. Deneyimlerine dayanan bilgilerin için teşekkür ediyorum. Sagolasın. :):) Eyvallah...

Valla ben karadeniz tarafına düşen bir ilçesindeyim. 7-8 derece fark var erzurum merkez ile. Ama yine de soğuk oluyor burası. Fakat yazlık lastiklere yazık ediyorsun derken acaba erken mi yıpranıyor kışın? Aracı zorlamıyorum fazla. Gittiğim mesafe günlük 10 km yi geçmiyor. Asfalt yol sıkıntı yok.

yazlik ve kislik lastiklerin özellikleri farkli oldugunda dolayi yazlik lastikler de kisin kullanildiginda sertlesme ve özelliklerini kaybetme daha hizli oluyor ayni sey kislik lastikleri yazin kullanim icinde gecerli örnegin kislik lastigi yazinda kullanirsan hava ve yol sicakligindan dolayi lastikler normalinden daha önce biterler..

Anladım. Artık bitti sayılır kış nabalım. Bir daha ki kışa inşallah alırız 4 kışlık eğer bu araba durursa altımızda. Hayırlısı olsun...

Geri