Aracı 15 gün kapalı bir alanda park halinde bıraksak?

bende bişey olmaz kanaatindeyim

Lastik basınçlarınızı kontrol edin... Bilmiyorum ama bana kalırsa 1-2 PSI fazla basın....

erzurumda olunca şubatta 15 gün fena üşür
kapalı alan olduğundan sorun olmaz sanırım

bende kapalı otoparka bırakmaya başladım, dışarısı 3 dereceyken otopark 10 derece falan oluyor
bütün kışı orda geçirse gene bişey olmaz bence :)

Bende araca bazen haftada bir bazen 10 ayda 15 günde bir biniyorum. Dışarda kalıyor araç. Fakat tek marşta çalışıyor. Ama tabiki kapalı bir alanda durması daha iyi. Aman dikkat et su giren bir yere koyma yani daha önce sel basan yada sel bölgesi içinde bulunan kapalı otoparklara bırakma , Allah muhafaza gelince arabayı yüzmüş ve farklı bir yerde ters bir şekilde bulursun. Ama güvendiğin güzel bir garajsa hele de apartmanın merkezi sistem kaloriferli olupta alt katta kazan dairesi filan varsa oraya bırak paşa paşa yatsın. Benden bir tavsiye daha, aracın anahtarını güvendiğin bir yakının evine bırak ve aracın içine ön camın oraya bi kağıda numaranı yazmayı da sakın unutma ... Ne olur , ne olmaz ,?

Önerileriniz için teşekkürler... Fakat bi arkadaş 10 derece olur kapalı alanlar demiş. Söylediğim yerde kalorifer yanmadığından, ve malum erzurum olduğundan 5 ile -10 zaman zaman -20 leri gören bir ilçesindeyim geceleri. Gündüzleri ise 1-2 derece falan olur bu aylarda hatta çoğu zaman da eksilerde gezer. Bugun mesela sabah -8 di ama yine maaşallah tek marş da aldı. Sıkıntım yok şuanlık. İnşallah geldiğimde de bu şekilde devam eder. Kışın çoğu kısmını atlattık. Bakalım artık...

bri şey olmaz kutup başlarını sök iyi olur eğer alarm falan varsa o yer çünkü aküden hele birde kediye rüzgara öten cinstense aküden çok götürür o yüzden alarm varsa aküden teması komple kes bence.. bu arada aküden teması kesdinmi teybin şifre isteyebilir hatırlatma çoğu zaman istemiyor ama olsun varsa şifre sorun olmaz..

alarm yoksa zaten koy gitsin hiç bir şey olmaz 15 günden ..

Alarm var ya. Dediğin gibi ota b... ka öten cinsten... Söksem şimdi şifre var da nasıl olur bilmiyorum nasıl giriyoruz falan uğraşmak istemiyorum. Bu sigorta kutusundan acaba kessek bağlantısını. Aküden ne kadar yer ki 15 günde... Çok problem olur mu?

hiç bir şey olmaz belki istemez bile benim araçlarımın hepsinde akü bir kere bitmişdir daha hiç şifre istemedi istersede sen beceremessen şifren varsa gidersin servise 3 dakka da hallederler.. hiç bir şey olmaz çok basit bir şey..

alarm epey yiyor aküyü hele bir de farlara dörtlülere bağlıysa birde uzun süre çalışıyorsa kısaca markada veriyim cenmax sa :D :D :D ayarıda hassasdaysa :D :D benimki gibi uçan kuşa kediye gürültülü bir araca motorsiklete ötüyorsa çıkart derim.. :D :D

Alarmın markasını bilmiyorum. ama dediğin gibi yapacağım. Teyp kodu var ama doğrumudur bilmiyorum. Satan elemandan almıştım bu kodu bir kağıda yazmış. Kutup başlarını sökmeden bunun doğru olup olmadığını test edebilirmiyiz acaba? Sonra kod yanlış olmasın...

onu bilmiyorum bir bilen cevap yazar o konuda..

Geri