Aracı 15 gün kapalı bir alanda park halinde bıraksak?

aracını alarmla kilitleme normal kumandasından kapat el freninide çekme inş. hiçbir şey olmayacaktır.Hayırlı yolculuklar.

aracını alarmla kilitleme normal kumandasından kapat el freninide çekme inş. hiçbir şey olmayacaktır.Hayırlı yolculuklar.

Aracı nasıl alarmla kitlemeyeceğim onu da bilmiyorum. Şimdi şöyle bir durum var. Anahtar standart corsa anahtarı bu büyük olandan. Hatta plastikleri zedelenenlerden var ya onlardan. :)

Anahtarla kapatıyım dedim bi kere alarm çalmaya başladı. Açılma işi de öyle açmaya çalıştığımda yine alarm çalıyor. Nasıl iş anlamadım. Bir de yedek anahtar var... Onu hiç denemedim yalnız. O da biraz daha küçük ve oval şekilde. Onun butonları yok ama...

alarm her halukarda devreye girer onda cenmax ise eğerki opellerde cenmax var auto lock özelliği vardır yani 30-40 saniye sonra arabada hareket kesilirse araba kendini kitler bazende kendini kitlemez sadece alarm devreye girer

Garip huylar edinme durumu olmasa akünün kablolarını çıkar diycem ama iki ucu ...lu değnek ama 15 gün uzun bir süre değil çok evham yapma bence

yani bende olsam bırakırım biterse bitsin akü ne olucak bir akü takviye yapdınmı 15 dakka çalıştır arabayı akü kendini toparlar..

Bi alarm 15 günde aküyü bitirir mi ya? :D Sigorta kutusundan iptal etsek alarmı yine istermi acaba teyp kodu..?

15 günde bir sey olmaz cok cok alarm dan dolayi, velevki akü bosaldi, baska bir arkadasinin arabasiyla akü koblosu yardimiyla calistirir biraz gezersin dolar geri..

ee bi de aküyü değiştiriyorlar ya hani. O da bitmek oluyor sanırım ama bu farklı bir bitmemi? Doluyor diyorsunuz :) Doluyor madem millet neden akü değişiyor... :)

saklikli aküde biraz yatinca bitebilir ama calistirildiginda yine dolar ..sorunun cevabiysa ölü bir akü de gizli..:D eee tabiki degistirmek gerekiyor.eger akü ölmüsse..:D

ee bi de aküyü değiştiriyorlar ya hani. O da bitmek oluyor sanırım ama bu farklı bir bitmemi? Doluyor diyorsunuz :) Doluyor madem millet neden akü değişiyor... :)
güvenli bir yere koy arabayı yeter... 15 günde hiçbirşey olmaz merak etme... aküler zamanla bozulur bozulduğu zamanda dolduramazsın.. şarj tutmaz o zaman değiştirilir akü ;)

Geri