- Konuyu Başlatan
Primera dan haber bekliyorum.Olmazsa başka bişeyler bakarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende 2005 focus var yanilmiyorsam 2008 den sonra focus makyajli kasa ic dizayni cok güzel yakit , konfor cok iyi alirsaniz 109 hp tercih edin
2008 focus sedan kullandım cok keyıflı araba atak hızlı frenler mukemmel yuksek devırlerde bıraz motor sesı alıyor ıc konsolu opel kadar kalıtelı degıl ama saglamlıgı bakımından ıyı kullanışlıbende 2005 focus var yanilmiyorsam 2008 den sonra focus makyajli kasa ic dizayni cok güzel yakit , konfor cok iyi alirsaniz 109 hp tercih edin
kötü yani fordlarin iceri ses almasi 2008 üstü kasalarda bilmiyorum ayni sorun varmi benim düsüncem parasina göre alinacak en iyi arabalarin basinda geliyo2008 focus sedan kullandım cok keyıflı araba atak hızlı frenler mukemmel yuksek devırlerde bıraz motor sesı alıyor ıc konsolu opel kadar kalıtelı degıl ama saglamlıgı bakımından ıyı kullanışlı
Birazda küçük araç baktım, 22 civarına 70-80k km lerde dizel fiesta buldum 06-07 model. Ne dersiniz alınır mı? fiyat nasıl?
benim hocamda vardi o arac baya memnundu