Araç Önerisi.(VW Golf-Corsa C)

abi renault alacaksan D sınıfı olmalı, renaultların D sınıfı araçları fiyat ve piyasa olarak yerlerde sürünüyor. Hem kalite ve konfor olarak diğer markalardan aşağı kalmaz, hem fiyatı ucuz. Yeni Clionun da full ve pembe olanına da bitiyorum, tasarımı bile o araca sahip olmak için yeterli :)

İnceledin mi aracı?

İnceledin mi aracı?

Tabiki, Afyonda Afium alışveriş merkezi 5 adet çekiliş ile dağıttı o araçların boş+boş olan sürümünden, limon sarı beyaz pembe ve yanlış hatırlamıyorsam siyah renginin etrafında bayağı turladım, içini dışını güvenlik görevlilerinin bana cins cins bakmalarına aldırış etmeden inceledim :D Dışarıdan ufak tefek görünse de içi hiç de o kadar küçük durmuyordu. Direksiyonu, göstergeleri, paneli falan gayet hoş, o bayık fransız çizgisinden sıyrılmış gibi, veya ben bir süredir renaultu takip etmediğimden öyle görünüyor olabilir. Ama yol tutuşu, konforu, yol sesi alırmı almazmı hiç bilmiyorum. Test için bir renault bayiine gidip birebir denersen foruma ek bilgi olur :)

Tabiki, Afyonda Afium alışveriş merkezi 5 adet çekiliş ile dağıttı o araçların boş+boş olan sürümünden, limon sarı beyaz pembe ve yanlış hatırlamıyorsam siyah renginin etrafında bayağı turladım, içini dışını güvenlik görevlilerinin bana cins cins bakmalarına aldırış etmeden inceledim :D Dışarıdan ufak tefek görünse de içi hiç de o kadar küçük durmuyordu. Direksiyonu, göstergeleri, paneli falan gayet hoş, o bayık fransız çizgisinden sıyrılmış gibi, veya ben bir süredir renaultu takip etmediğimden öyle görünüyor olabilir. Ama yol tutuşu, konforu, yol sesi alırmı almazmı hiç bilmiyorum. Test için bir renault bayiine gidip birebir denersen foruma ek bilgi olur :)

Deneme şansın olur da paylaşırsan tadından yenmez olur çünkü benim araçları deneme şansım yok :(

corsa c düşünürsen abimde var satıyoruz hocam :D

Cevaplar için Teşekkür Ederim fakat passat tasarım olarak hoşuma gitmiyor,hoşlanmıyorum.Büyük ihtimal ne yapıcağımı bilmiyorum.Elimdeki corsa problemli çünki onu biran önce elimden çıkartmam lazım.Ya üstüne para ekleyip 38 bin'e gidip sırf 0 km olsun diye Dacia Sandero Stepway de alabilirim yada benim corsadan çıkan parayla gene c kasa bir corsa ile model yükseltip yola devam da edebilirim.Kararsızım yani şu sıralar :D

Git sıfır dacia al bin kez iyidir en azından adı sıfır yaw...

Geri