Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yukardaki linki tıklayınca göreceksiniz bizim firmamızın ürünü ama gece görüş yok kullanımı gayet basit içindeki sd karta kayıt yapar yaklasık 60saat kayıt. daha detay isteyen arkadaşlar sorsunlar cevaplarım. saygılar
bence bu kadar şey yapıcağına aracına bir branda alıp brandalasan daha pratik olur gibime geliyor sonuçda çizen çizer yani kamera falanda çizdikden sonra bir şey ifade etmez adamın gırtlağına yapışsan zaten kıskandığı onda olmadığı için çizmişdir öyle adamdan da beş kuruş çıkmaz adamı dövsen çizilen aracını geri getirmez bence sen savunmadan çok kesin bir önlem düşünürsen kafanda rahat eder
mesela yakınlarında kapalı bir otopark varsa yıllık abone olabilirsin ucuz bir miktara kafan kulağın rahat eder..
siz beni yanlış anlıyorsunuz burdakiler bizim ortamlardan kıskananlar gittiğim bar diskolar büyük şehir gibi güvenliği olan yerler deil 1 tane göstermelik güvenlik oluyo ben araçla biraz göz korkutursam bi daha kimse dokunmaz ben arabanın çizilmesinde deilim o yapanın cezasız bırakmamakdayım araçta kasko war zaten
o zaman arkadaşım çözümler yukarda elektronik olarak çeşit çeşit seç beyen al.. o zaman son bir fikir veriyim sana ebayda çok gördüm türkiyede varmı bilmiyorum böyle oyuncak ayıcıkların içinde spy cam ler satılıyor yani bakdınmı ayıcık ama bir yerinde gizli kamera var gene öyle sigara paketi kağıt destesi cep telefonu şeklinde dikkat çekmeyen spy cam ler var..
burdan yola çıkarsak sana çok ekonomik bir yöntem önere bilirim oda şu olur al bir ayıcık içine handcam falan yerleştir yada araba yastığı olur kısaca dikkat çekmiycek bir şeyin içine zulala güzel ayarınıda yap kamerayı aç handcam lerde uyku modu olur ekonomik tüketim mesela bir şey çekmessen uyku moduna geçer ama önünden biri geçsin hareketi algıladığı an kayda kaldığı yerden devam eder.. bizim panasonic de var zannedersem diğer handcamlerdede vardır onların stand by süreleride epey epey fazla aklıma en ucuz ekonomik dikkat çekmeyen bu geldi..
neyse işde seç beyen al bin bir türlü yöntem gösterdik
alarm caydırıcı olabilir belki.hassasiyet ayarlı olanları var alarmların rüzgara bile çalan hassasiyete ayarlayabilirsiniz yani dokunmak isteyenler için düşünülebilir