araç için güvenlik kamerası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nightboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar benim kafama birşey takıldı ben bazen arabamı tenha yerlere bırakıyorum bizim burda araç çok dikkat çektiği için zarar vermek isteyen şerefsiz çok bu yüzden araca güvenlik kamerası gibi birşey bağlamak mümkün mü mesela geri gitmek için kullanılan kameralardan 2-3 tane bağlayıp kayıt etmek mümkün mü?? varmı böyle bi şey yapılabilir mi

Cengiz Abi Bi Program Paylasmıstı...Microsoft Web Camlarından bir tane alıp o programla gecelerı kayıt yapabilirsiniz....

yapalım ama araca bilgisayar bağlamak zorunda kalıcaz sanırım

elektronik güvenlik işiyle uğraşıyoruz ben arabadan anlamam ama araca kamera olayından bahsedince cevap vermek istedim. aracta bilgisayar olamaz zaten mümkün değil çünkü bilgisayar titreşime gelmez bozulur. kayıt cihazı takmak lazım o da sıradan kayıt cihazlarıyla olmaz onunda titreşime duyarsız olması lazım bir ara şehir hatlarına takıldı ve kayıt cihazları bozuldu ve kayıt cihazlarını değiştirmek zorunda kaldık. kamera arkayı görmek için takılabilir ama onlarında kalitesi düşük normal ccd kamera taksan onlar kabadır gizli kamera taksan onlarında gece görüşü yok. farkındaysan sesli düşündüm olayı açıklamaya çalıştım sana semeriyle seksene patlar sen en iyisi aracını parka koy iş yerin veya evinin önündeyse oraya kamera yerleştir derim.saygılar

aracı sürekli park ettiğiniz yere kamera koysanız apartman direk vs.

Böyle birşey mi istiyorsun..
Benim sana tavsiyem eger gündüz çekim yapacaksan
Eline bi dijital fotograf makinası alıp 8GB lık bi kart takıp en düşük çözünürlükte kayda brakman .
bi 5 saat kaydeder sanırım. Oda sana yeter. Ama her yeri görmen için geniş açı objektif kullanman gerek
Ama araca zarar geldikten sonra bunun bi kıymeti yok.
ayrıca aracın içinden hangi bi tarafını izleyeceksin
Aracı dışardan izlemen gerek.
Öncelikli tavsiyem alarm..

DV1-2gen.jpg

Son düzenleme:
cengiz son noktayı koymuş zaten...

http://www.ticaretgroup.com bu sitede aslında işe yarar şeyler var

bu arada araca zarar geldikden sonra ne önemi var diyorsunuz fakat en azından bi kimin yaptığını bilip cezalandırmak var bide yaptığının yanına kar kalması var

benim aracımda önde kamera var arkadada vardı çıkardım dikkat çekiyor diye ufak dikkat çekmeyen fındık kamera bulmam lazım arkaya gelen geçen bu ne diyor dokunuyordu benim arabada laptop var yalnız ona bağlı araba çalışdımı devreye giriyor istersem kamera tüm gece kayıtta yaparım arabayı kapatıp ama aküden gider ayrıca zaten benimki ön ızgarada yani hırsızı falanda göremem ben onu düşünerek koymadım zaten yolu göriyim karşıyı göriyim diye koydum mercedes s serisindeki gibi..

aracının içinede casus kablosuz kameradan koyabilirsin o sitedeki fiyatlar uçmuş ebayda 20-30 dolara satılıyor casus kablosuz kameralar ama ona iyibir düzenek kurman lazım en az iki tane lazım öne arkaya harekete duyarlılardan alman lazım ki biri arabaya yaklaşdımı ona kitlensin yani bu işin montajı osu busu nerden baksan tahminim kaliteli işçiliği ile her şey görünmesin orjinal gibi olsun dersen 1 milyara yakın para tutar.. bu iş için bir laptop alman lazım laptopa özel akü alman lazım program falan zibil gibi var o sorun olmaz..

ama en pratiği öne arkaya cengiz arkadaşımında dediği gibi el fotoğrafmakinesi tarzı bir şey al kayıta bırak onlarıda kamufle et bu seferde onları çalmaya girmesinler aracına..

Geri