Araç alım yardım..!

Efelerin Efesi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar çok sevdiğim bir arkadaşım araç alcak kararsız kaldık sizden de tavsiye bekliyoruz..fiyat en fazla 65 000 olcak, model ise 2012 veya 2013 olcak ve araç dizel olcak..Astrayı eledık torku ve sılındır hacmı diğerlerinden düşük..şuan 2013 focus titanyum x paket neredeyse yok yok araçta, jetta comfort ve 2012 passat bulemotion arasında kaldık..focus çok donanımlı olmuş ama 3 sene sonra ıkıncı el de sıkıntı yaratırmı dıye cekıngelerımız var, jetta ise boş bir araç özellik olarak pek bişey yok, passat ise ikinci el..veya sizin tavsiyeniz varmı ama araç yukarıdaki şartlarda olcak..

Bütçeyi ve tam olarak aradığnıız özellikleri bilmiyorum ancak, Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle ikinci el almaz gider sıfır 2013 model alırdım.

performans beklemiyorsanız focus bir astra etmez. her bakımdan. 0 km astra j sport 1.3 cdti 52 bine alındı. jettanın malzeme kalitesi çok kötü gelecektir size üretim yerinden kaynaklı olduğunu okumuştum.

o kadar bütçem olsa kesinlikle passat a bakardım:cool:

Bahsettiğiniz paralara orta sınıf araç almak mantıksız 65.000 TL' den bahsediyorsunuz. 2. el Audi, Volvo ya da en azından sıfır Passat bakılmalı.

Bu seçeneklerde sıfır Passat olmayacaksa ben Superb bakardım sonuçta vw grubu..

Passat, SuperB, Jetta, Golf, bakardım. Dizel de Vw ci olduk :(

1.6 Dizel Astra Bekliyorum, 2014 başında satışa çıkacak beklentisi var bende. Şu an ki fiyattan daha üstte konumlandıramazlar gibi, yakın fiyatta çıkarsa, 1.3 ler değer kaybedebilir. Beklenti ağızdan ağıza yayılmadan satmayı düşünüyorum. Zaten beklenti gelişirse, 1.3 satışları düşeceğinden belki kampanyalar artar.

Arkadaslar 0 dizel passat a cıkısamıyoruz, focus 220 tork uretmıs,ayrıca gırtlagına kadar ozellık doldurmus..benım aklım sedan astra ama 1.3 olması resmen hayalımı yıkıyor.butce 65 bın.ve bu paraya en uygun sıfır dızel arac ne olur? Ayrıca bugun uzucu bır durum yasadık.ıkıncı vectra gt mızı alcaktık.kayserıde boyasız dedı,motor 121 bın dendı ama araba ful boyalı motor yuzde 60 cıktı.

Bmw 1 series neden düşünmüyorsun ki o paraya ? Hemde sıfır :)

Bakma 1 series dediğime bmw'nin 1'i senin gördüğün astra konforunda

2013-BMW-M135i-1.jpg

sedan olsa iyiymiş :))

Geri