arabamı satıyorum??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

kokorecci576

Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar combomu satıyorum yeni aldım ama içindeki ses beni rahatsız ediyo dizel olduğu için içeriye gürültü geliyo bundanda cok rahatsız oluyorum:hıh: ya renault megane II 1.6 Dynamique Sedan yada opel astra 1,6 elegance alıcam siz olsanız hangisini alırdınız..

ya bi arkadaşta arabasını satıyor connect 2007 (delux modeliymiş ama) 2000 km de 90hp lik ama chip taktırmış 130 bg diyo sana satayım dedi 27.000 ytl istiyor chipsiz 26.000yt ye veririm dedi sizce o fiyat edermi

ama aklım megane ve astradan gidip geliyor megane sıfır fiyatlarını sordum bugün bayiden

Expression 1.6 16V Baz 35.000 ytl ye veririz dediler

opele sordum 1.6 16v twinport cosmo modeli 38.000ytl dediler ama megane bana biraz daha konforlu geldi

Son düzenleme:
kmse fikirlerini sölemiyicek mi:banned:

Renault daha yumuşaktır süspansiyon olarak,opel sert ve spor bir süspansiyon kullanır diğerlerine nazaran.Tüm ihtimalleri gözeterek kişisel düşüncemin astra olduğunu belirtebilirim.İlla konfor diyorsan,focus da önerilebilir...

olabilir aslında yaa onların fiyatlarıda aynı peki yol tutuşu olarak hangisi iyidir sizce sert bi virajda

Son düzenleme:
Bana göre Vectra ve Astra'ların viraj tutuşu mükemmel, sert yaylarından olsa gerek, Aynı virajlara Megane' la aynı rahatlıkla giremiyorum.. Yol tutuş açısından kesinlikle Opel derim..

peki bu bizim comboların süspansiyonları sertmi arkadaşlar

megane yanaşmaa!kazma gibi araba benim şahsi görüşüm!yolda durmuyoo süspansiyon sistemi çok yumuşakk ve işçilik kaliteside beşş para etmezz!kesinlikle astra all!aynı gün ikisinede binn ve aradaki farkı çok daha ii anlarsınn!megane nın göstergenin üzerindeki plastik olsun koltuğun reno broadway gibi yüksek olmasıı(ayarından sonuna kadar aşağı indşirmiş olsanda!)sizin combonun kaputunda izalasyon varmıı?kimiisinde izalasyon olmuyoo oo yüzden çok ses verebilirr!şunuda belirtiyim connect combodan daha seslii!

ya yok sanarsam ve bide uzun yolda combo + insanın kulağını kapatıyo hep burnumu tutup nefesimi sıktığımda kulaklarım acılıyo:eek: neden acaba bide benim aracıma binen yani bi 10-15 kilometre yol gidince hemen diyolar benim başım ağrıyo hasta oldum falan filan bendede aynısı oluyo benim arabaya binince her yerim ağrıyo:mad:

Geri