arabamı satıyorum??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence astra

forever alman :rock

ya arkadaşlar bugün bi 100km yaptım şehirlerarası arabada 5kişiydik araba 100kilometreye zor cıktı ve devir 5.200de elektriği kesti :mad:sonra araba 1saat calısmadı zorla getirdim

bence de astra

arkadaşlar bitane vw passat 2.0 fsi highline 150bg bi araç var 2006 model model 24.000de anlaştım sayılır park pilot,abs,elektrikli koltu,esp.dijital klima,cam tavan sunroff,deri koltuk ,8hava yastığı,otomatik vites,sis lambası,cd calar,exon far,hız sabitleyicisi,ısıtmalı koltuk rengi siyah.55.000ytl ye anlaştım sayılır.. sizce iyimi arkadaşlar olmuşken güçlü bi araç olsun dedim rengi siyah..en son 245km yaptım cok iyi kaçıyo vs.vs.vs dedi

Combonun yakıtından şikayet ediyorsun 2,0 passat alınca nasıl olacak ??
civic hibrit al oldu olacak hem ekonomi hem keyif :)

valla bende bilmiyorum kafam bozul passat aldım combonun hem hızından hemde yakıtından şikayetciydim ama bende bilmiyorum aldım işte bakıcaz artık olmasa lpg taktırırım:D

Almışsan sorun yok, hayırlı uğurlu olsun, güle güle kazasız belasız kullan..
Passat almayı düşünebiliyorsan (maddi olarak değil) combo almak hata imiş bana göre zaten..
Lpg olayına hiç girme daha dün tü kaka dedin lpg ye :D

Passat 2.0 fsi alma piyasada tutulmayan bir araç 55 ytl vereceğine o paraya dizel comfortline bulursun..

Kardes eğer düsünürsen 2005 model landrover freelander 2.0 td4 var bende onu vereyim sana 55 bin ytl ye veririm 32 binde siyah.Otomatik ve sunrooflu

Geri