arabamı satıyorum??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya yok sanarsam ve bide uzun yolda combo + insanın kulağını kapatıyo hep burnumu tutup nefesimi sıktığımda kulaklarım acılıyo:eek: neden acaba bide benim aracıma binen yani bi 10-15 kilometre yol gidince hemen diyolar benim başım ağrıyo hasta oldum falan filan bendede aynısı oluyo benim arabaya binince her yerim ağrıyo:mad:

sizin sorununuz tamamiyle psikolojik

Senin arabada ceyran var galiba, ACS (aç camı serinleyi) çok fazla uygulama :D

Son düzenleme:
sizin sorununuz tamamiyle psikolojik

yok psikolojik değil valla resmen hasta oluyorum doktora gittim arabanı değiştir dedi:kop::kop:megane gercekten cok rahat bi araç focusda olabilir

Connect kesinlikle daha gürültülü çalışan bir araç ama sürüşü daha rahat çünkü daha yüksek,megane hb lerin yol tutuşu bence iyi ama sedan diyorsan hiç yanaşma nekadar devrik megane varsa hepsi sedan.Astra daha iyidir her yönden meganedan ama onunda motoru 10 bg daha zayıf.

connect ti almam yaa sadece öylesine sölemek istedim ben zaten gürültüden kurtulmak istiyorum işte bu 3 araçtan kararsız kaldım megane-astra bide focusu soktular aklıma akşam akşam:confused:

şaka bir yana meganede işçilik gerçekten çok kötü, hele o göstergenin üstündeki bölüm emaneten konmuş gibi duruyor akşamları eve giderken çalınmasın diye yanına alabiliyorsun sanırım.

yaa +arabam 27.000 ne girmek üzere 140binlira yakması lazımken 180-190 yakıyo o kadar pasif kullanmama rağmen cok yakıyo gittim servise carbon clean yaptırıyım diye adamlar yapmadı gereği yok dediler

şaka bir yana meganede işçilik gerçekten çok kötü, hele o göstergenin üstündeki bölüm emaneten konmuş gibi duruyor akşamları eve giderken çalınmasın diye yanına alabiliyorsun sanırım.

ozaman megane eledim bir kaç kişiden duymuştum işçilik kötü diye herkes baksana kötü diyo kaldı focus bide astra

varya insanın canı sıkılıyor şeytan diyorki git al bitane 2004 model bi X5 dertsiz tasasız gez işte olmuyo mantık işi değil:( o parayı o arabaya vermek ama aklımdanda geçmiyo değil acaba X5mi alsam sitede kimsede varmı acaba X5??

kardeş sana tavsiyem megan II kulandım hemde çoğu zaman ama benim astramla girdiğim viraja onla giremedim ve az kalsın sped atıyordu.birkeresinde virajda kaymaya başladı gaza basınca toplaması lazım ama bu araç toplamıyo inanki ben astra ile bile bile viraja sert giriyorum tık bile demiyor ama tabiki görüş senin ben fikrimi söyledim.

Geri