Arabamı 2 ay kullanmayacağım.

leofranco

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bırakırken ne yapmalıyım arkadaşlar. Teşekkürler...

İlk aklıma gelen akü kutup başlarını çıkartmanız

az olduğu için radyatörü falan boşaltmanıza gerek yok diye düşünüyorum akü kutup başlarını sökün araç devamlı yatacağı için takoz üztüne alırdım aracı birde camlarda 2 cm boşluk bırakın içerisi havalansın...

aracınız easytronic ise sakın kutup başlarını sökmeyin derim.

az olduğu için radyatörü falan boşaltmanıza gerek yok diye düşünüyorum akü kutup başlarını sökün araç devamlı yatacağı için takoz üztüne alırdım aracı birde camlarda 2 cm boşluk bırakın içerisi havalansın...
Toz toprak da içine girsin :kop:

Bırakırken ne yapmalıyım arkadaşlar. Teşekkürler...

Artık araçlar için iki ay fazla bir süre değil. Olduğu gibi bırakın bir şey olmaz. Araç dışarıda kalacaksa gölge, güvenli, geceleri aydınlık olan, hareketli, ıssız olmayan, gelen geçene mani olmayan bir yere bırakın. Kapalı bir yerde kalacaksa tekerleklerin altına tahta koyun veya imkanınız varsa dört tekeri askıya alın, akünün çabuk boşalmaması için alarmı devreye sokmayın. Ekstra elektrik harcayabilen, sonradan ilave edilen (müzik tesisatı gibi) eklentiler varsa akünün boşalmaması için ya sigortasını çıkarın, ya da elektrik beslemesini iptal edin.

savaş abi yine mantıklı açıklamalar yapmışsın. tebrikler.

Valla benim araç 5 ay yattı öyle garaja bıraktık gittik yani :) (garaj dediysem evin arka bahcesi, geldiğime bastım marşa yıkmaya götürdüm. bukadar.

araca normal şartlarda birşey olmaz camları kapalı kalsın akü kutup başlarınıda sökün kilitleyin gidin.

Teşekkür ediyorum hepinize...

Geri