25 May 2010 #21 gokhannn Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Kas 2007 Mesajlar 1,067 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 39 cedoo' Alıntı: ne uğraşıyon en sevdiğin arkadaşına ver arada bi gezsin yıkasın sen gelene kadar tamam oldu biti. Genişletmek için tıkla ... ben babama bile vermiyorum arabayı bana babam aldığı halde
cedoo' Alıntı: ne uğraşıyon en sevdiğin arkadaşına ver arada bi gezsin yıkasın sen gelene kadar tamam oldu biti. Genişletmek için tıkla ... ben babama bile vermiyorum arabayı bana babam aldığı halde
25 May 2010 #22 alpmurat Kayıtlı Kullanıcı 09-Aydın Katılım 21 Eki 2008 Mesajlar 2,934 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 44 cedoo' Alıntı: ne uğraşıyon en sevdiğin arkadaşına ver arada bi gezsin yıkasın sen gelene kadar tamam oldu biti. Genişletmek için tıkla ... oldu son taksitlerinide ödeyeyi versin mümkünse
cedoo' Alıntı: ne uğraşıyon en sevdiğin arkadaşına ver arada bi gezsin yıkasın sen gelene kadar tamam oldu biti. Genişletmek için tıkla ... oldu son taksitlerinide ödeyeyi versin mümkünse
25 May 2010 #23 gokhannn Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Kas 2007 Mesajlar 1,067 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 39 alpmurat' Alıntı: oldu son taksitlerinide ödeyeyi versin mümkünse Genişletmek için tıkla ... benimkinnde son taksidi bugün bitti 36 ay iflahımız kesildi.
alpmurat' Alıntı: oldu son taksitlerinide ödeyeyi versin mümkünse Genişletmek için tıkla ... benimkinnde son taksidi bugün bitti 36 ay iflahımız kesildi.