20 May 2025 #11 kerem_ Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 17 May 2025 Mesajlar 43 Tepkime puanı 20 Puanları 8 nietzsche34' Alıntı: 3 tane egzozcu ile konuştum sanayi de 3 ü de iptal edilebilir bir sıkıntı yaşamazsınız diyor Genişletmek için tıkla ... Sen bilirsin sana kalmış şu andan itibaren
nietzsche34' Alıntı: 3 tane egzozcu ile konuştum sanayi de 3 ü de iptal edilebilir bir sıkıntı yaşamazsınız diyor Genişletmek için tıkla ... Sen bilirsin sana kalmış şu andan itibaren
20 May 2025 Konuyu Başlatan #12 N nietzsche34 Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 15 May 2025 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 1 3 tane egzozcu ile konuştum sanayi de 3 ü de iptal edilebilir bir sıkıntı yaşamazsınız diyor kerem_' Alıntı: Sen bilirsin sana kalmış şu andan itibaren Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum kerem hocam lütfen siz de bir fikir verin. Diyorum ki yarın bakımlarını yaptırdığım yetkili servise sorayım
3 tane egzozcu ile konuştum sanayi de 3 ü de iptal edilebilir bir sıkıntı yaşamazsınız diyor kerem_' Alıntı: Sen bilirsin sana kalmış şu andan itibaren Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum kerem hocam lütfen siz de bir fikir verin. Diyorum ki yarın bakımlarını yaptırdığım yetkili servise sorayım
20 May 2025 #13 kerem_ Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 17 May 2025 Mesajlar 43 Tepkime puanı 20 Puanları 8 nietzsche34' Alıntı: 3 tane egzozcu ile konuştum sanayi de 3 ü de iptal edilebilir bir sıkıntı yaşamazsınız diyor bilmiyorum kerem hocam lütfen siz de bir fikir verin. Diyorum ki yarın bakımlarını yaptırdığım yetkili servise sorayım Genişletmek için tıkla ... Yani ben bir fikir veririm istediğin sonuca ulaşamazsın ben zan altında kalmayayım Ama dediğin gibi bencede bi yetkili servisin fikrini sor onuda yoklarsın egzosu iptal etsek nasıl olur vs gibi ne diyeceğine bakarsın Bide tanıdık değilse dikkat et 5500 fiyat çekiyolar arıza tespit ayağına
nietzsche34' Alıntı: 3 tane egzozcu ile konuştum sanayi de 3 ü de iptal edilebilir bir sıkıntı yaşamazsınız diyor bilmiyorum kerem hocam lütfen siz de bir fikir verin. Diyorum ki yarın bakımlarını yaptırdığım yetkili servise sorayım Genişletmek için tıkla ... Yani ben bir fikir veririm istediğin sonuca ulaşamazsın ben zan altında kalmayayım Ama dediğin gibi bencede bi yetkili servisin fikrini sor onuda yoklarsın egzosu iptal etsek nasıl olur vs gibi ne diyeceğine bakarsın Bide tanıdık değilse dikkat et 5500 fiyat çekiyolar arıza tespit ayağına