Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
az olduğu için radyatörü falan boşaltmanıza gerek yok diye düşünüyorum akü kutup başlarını sökün araç devamlı yatacağı için takoz üztüne alırdım aracı birde camlarda 2 cm boşluk bırakın içerisi havalansın...
az olduğu için radyatörü falan boşaltmanıza gerek yok diye düşünüyorum akü kutup başlarını sökün araç devamlı yatacağı için takoz üztüne alırdım aracı birde camlarda 2 cm boşluk bırakın içerisi havalansın...
Artık araçlar için iki ay fazla bir süre değil. Olduğu gibi bırakın bir şey olmaz. Araç dışarıda kalacaksa gölge, güvenli, geceleri aydınlık olan, hareketli, ıssız olmayan, gelen geçene mani olmayan bir yere bırakın. Kapalı bir yerde kalacaksa tekerleklerin altına tahta koyun veya imkanınız varsa dört tekeri askıya alın, akünün çabuk boşalmaması için alarmı devreye sokmayın. Ekstra elektrik harcayabilen, sonradan ilave edilen (müzik tesisatı gibi) eklentiler varsa akünün boşalmaması için ya sigortasını çıkarın, ya da elektrik beslemesini iptal edin.