Arabam Bozuldu , Yardim .

aReSsS

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Katılım
26 Haz 2007
Mesajlar
345
Tepki puanı
1
Puanları
18
Yaş
38
Siteyi ziyaret et
:) inşallah düzelmiştir ama;)
 

mtnplus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
31 Tem 2006
Mesajlar
710
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
MTNPLUS kardeşim. sorunun çözüldümü. bende de aynı sorunlar varda. gerçi baya zaman olmuş senin arızanın üstünden baya zaman geçmiş yani. . cevap yazarsan sevindirirsin bu kardeşini. tşk...

sorun düzeldi ancak düzelene kadar deli ettiler beni. anlatayımda otomatik sorunu yaşan arkadaşlara ders olsun.
Yukarıda ki son yazımda aracı tamirciden aldım 4 - 5 ay kullandım aynı arızayı yine yaptı , aynı tamirciye gittim dedim ne oldu bana koca beyin değiştirdin boşuna 700 - 800 tl para verdirdin aynı sorun işte dedim , adam tekrar açtı şanzımanı kurcaladı 2 - 3 gün sonra dediki şanzıman eskimiş aşınmış olabilir komple revizyon isteyebilir , çünkü angut adam sorunun ne olduğunu bulamıyor yazıyor bana . aradada benim ustam var komşum aynı zamanda , iyi dedim komple yap şanzımanı , komple revizyon yapıldı volan molan bir şeyler yeniden sıfır yapıldı tornacıda , 1.400 daha para verdim , arabayı aldım 5- 6 ay daha kullandım aynı arıza yine oldu bu sefer hiç düşünmeden yetkili servise gittim dolmabahçe opel e , makinaya bağladılar uğraştılar baya , sorun basit bir elektronik ventilden , 400 tl ye ventil değişti sorun çözüldü , 4 yıldan beridir hiç bir sorun yok .

burdan alınacak ders neymiş böyle büyük görünen bir arızada ilk önce yetkili servise gidin fikir , fiyat , ve durumun ciddiyeti hakkında bilgi alın ona göre davranın benim gibi kulaktan dolma yetkili servis çok kazık 4 - 5 bin liradan aşağı çıkmassın laflarına inanmayın. boşu boşuna 2.500 tl vermeyin artı sinirlerinizide bozmayın boşuna.
 
Son düzenleme:
Üst