Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MTNPLUS kardeşim. sorunun çözüldümü. bende de aynı sorunlar varda. gerçi baya zaman olmuş senin arızanın üstünden baya zaman geçmiş yani. . cevap yazarsan sevindirirsin bu kardeşini. tşk...
sorun düzeldi ancak düzelene kadar deli ettiler beni. anlatayımda otomatik sorunu yaşan arkadaşlara ders olsun.
Yukarıda ki son yazımda aracı tamirciden aldım 4 - 5 ay kullandım aynı arızayı yine yaptı , aynı tamirciye gittim dedim ne oldu bana koca beyin değiştirdin boşuna 700 - 800 tl para verdirdin aynı sorun işte dedim , adam tekrar açtı şanzımanı kurcaladı 2 - 3 gün sonra dediki şanzıman eskimiş aşınmış olabilir komple revizyon isteyebilir , çünkü angut adam sorunun ne olduğunu bulamıyor yazıyor bana . aradada benim ustam var komşum aynı zamanda , iyi dedim komple yap şanzımanı , komple revizyon yapıldı volan molan bir şeyler yeniden sıfır yapıldı tornacıda , 1.400 daha para verdim , arabayı aldım 5- 6 ay daha kullandım aynı arıza yine oldu bu sefer hiç düşünmeden yetkili servise gittim dolmabahçe opel e , makinaya bağladılar uğraştılar baya , sorun basit bir elektronik ventilden , 400 tl ye ventil değişti sorun çözüldü , 4 yıldan beridir hiç bir sorun yok .
burdan alınacak ders neymiş böyle büyük görünen bir arızada ilk önce yetkili servise gidin fikir , fiyat , ve durumun ciddiyeti hakkında bilgi alın ona göre davranın benim gibi kulaktan dolma yetkili servis çok kazık 4 - 5 bin liradan aşağı çıkmassın laflarına inanmayın. boşu boşuna 2.500 tl vermeyin artı sinirlerinizide bozmayın boşuna.