araba tavanı temizleten varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akgünn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akgünn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar istanbulda araba tavanın temizlettiren yada yıkatan varmı bazı lekeler var temizlettirsem cıkmazmı temizlettiren varsa maliyeti nedir ilginiz için cok teşşekür ederim

detaylı iç temizliği yaptırabilirsiniz..

benim bir arkadaşım, arap sabununu köpürtüyordu, süngerle sadece köpüğünü sürüp temizliyordu tavanını.. her hangi bir sarkma olmadı henüz, ve tertemiz oluyor..

teşekkür ederim ama ben sadece tavanı temizletim diyorum bazı lekeler var cıkarmı ozman

eğer anadolu yakasındaysanız göztepe mc donaldsın sokağında göztepe et lokantası arkasında araç yıkama var orda tertemiz yaparlar aracın tavanını daha önce 3 araca yaptırdım hiç bi sorun çıkmadı ...

arkadasım bi adet efes yada tuborg bira alıp tavana sürün hiçbişey kalmaz... ama iyi havalandırmak gerekiyor yoksa bira kokuyor yada üstünden sabunlu nemli bezle silmek gerekir. ha şu konu önemli tavan döşemesinin altında mukavva yada benzeri bir şey varsa çok ıslatırsanız kabarabilir. söylediğim yöntem noylonumsu tofaş ve reno döşemeleri için birebir. denenmiş ve işe yaramıştır. opelde nasıl olur bilemem..!

bi şirketin fiyat listesinde 40 lira diye görmüştüm..
kendin yaparsan 1 2 lirayla 10 lira arası maliyet değişir.. autoshoplarda tavan silmek için kimyasallar satılıyo..
ama bu işi kendin yaparsan fazla ıslatmadan süngerle arkadaşın dediği köpüğünü sürterek yapıcan daha sonrada bezle silicen..
ben şahsen fazla cesaret edemiyorum ama dediğim yöntemle arkadaş clio III ünü ve vectra b sini sildi

kosla oxi halı şampuanı+birkaç bez+bilek gücü=10ytl
yer olarak istediğin her yerde yapabilirsin.

Akgün ilk yapacaksan kendin yapma...Sonuç olarak tavan kumaşı sarkıyor...Yani ayarlayamazsan...Bir bilene yaptır...Yoksa benim araçta tavan sarkma masrafı 120 tl civarı ve hala parasızlıktan yaptıramadımm...Dikkatli ol....

arkadaşlar istanbulda araba tavanın temizlettiren yada yıkatan varmı bazı lekeler var temizlettirsem cıkmazmı temizlettiren varsa maliyeti nedir ilginiz için cok teşşekür ederim
Domestos diye bir temizlik malzemesi var. Yetecek kadar sulandır fakat silerken fazla ıslatma yoksa kumaş sarkar. Ayrıca plastikleride sil. Ben yaptım çok güzel oldu.

Kosla oxi yle temizledim sonra fon malinasiyla kuruttum tertemiz oldu yeni gibi hic bir sarkma yok

Geri