APP'lerim Nasıl Olmuş?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bimmer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar app plaka taktım. sizce nasıl olmuş? beğenmezseniz sökeceğim :D

13yotjm.jpg

2wg95at.jpg

bu da önceki hali;

33c63xy.jpg

bu arada sol sisimin yanındaki panjur yok :D gece yolda tilkiye çarptım. hayvan bi benden bi senden diyerek panjuruda götürdü :D

edit: bu resimde temizlenmiş ve pnajuru takılmış hali....

ppvns.jpg

Son düzenleme:
Eskisinden çok daha güzel görünüyor hayırlı olsunn..

Gayet güzel olmuş

app ler super olmuşta bu araba nıe pis :) bı bmw ye bu yoz toprak yakısır mı :)

gayet güzel olmuş...

app çok güzel ancak bu kirlilik hiç yakışmamış :(

Çok güzel Volkan abi ama yanlış anlamazsan ben başka bir şey söylemek istiyorum.

Alt taraf (Sislerin bulunduğu yer). Orada bulunan panjur mudur nedir onun adı bilmiyorum. :D Onların üstünde ki o krom,parlak şeyler aracı çok basit gösteriyor bence. :/

Bu arada arabanın arkadan görünüşü afedersiniz ama çok sexy. :D

Son düzenleme:
Çok güzel Volkan abi ama ben başka bir şey söylemek istiyorum.

Alt taraf (Sislerin bulunduğu yer). Orada bulunan panjur mudur nedir onun adı bilmiyorum. :D Onların üstünde ki o krom,parlak şeyler aracı çok basit gösteriyor bence. :/

Bu arada arabanın arkadan görünüşü afedersiniz ama çok sexy. :D

dikkat ederseniz farların içi ve panjurlardaki o kaplamalar aynı renk. aslında bu özellik 330cilerin özelliği. araç 320 olmasına rağmen fabrika çıkışı 330 tamponlarıyla gelmiş. o yüzden onlar var. zaten araç cromeline olunca pek sırıtmıyor gibi geldi bana :D

dikkat ederseniz farların içi ve panjurlardaki o kaplamalar aynı renk. aslında bu özellik 330cilerin özelliği. araç 320 olmasına rağmen fabrika çıkışı 330 tamponlarıyla gelmiş. o yüzden onlar var. zaten araç cromeline olunca pek sırıtmıyor gibi geldi bana :D

O'na dikkat etmedimde. :D Her baktığımda sırıtıyor gibime geliyor benim.. :D Ama maşallahı var aracın Allah kaza bela vermesin. :)

Geri