ozaman şöyle yapalım. gidelim doktordan 2 gün rapor alalım. otelede yatağa düştüm ölüyorum diyelim 
tipik okul muhabbeti oldu 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Al benden de o kadar. OPEN benim için 1 numara. Conta yakmıştım bir dost tavsiyesi ile gittim Enver abi ile tanıştım, orda ustabaşıdır kendisi, arabayı sıfır yapmış adam saat gibi oldu maşşallahben akdeniz sanayide OPEN OPEL SERVİSE gidiyorum. çok memnunum. 1 senedir enufak bir yamuklarını görmedimorda mehmet usta var. telefon numarasını istersen verebilirim. bu arada antalya ahalisi forumunu takip et. antalyalılar burda. linki aşağıda
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=28633&page=111
Al benden de o kadar. OPEN benim için 1 numara. Conta yakmıştım bir dost tavsiyesi ile gittim Enver abi ile tanıştım, orda ustabaşıdır kendisi, arabayı sıfır yapmış adam saat gibi oldu maşşallahArabayı teslim aldıktan sonra Antalyalılar bilirler kampus istikametinden eve dönüyorum Enver abiyi aradım teşekkür için ve aynen şöyle dedim ''abi bu bindiğim benim bıraktığım araba olamaz
'' çok iyi hatırlıyorum. O kadar incelemişki adam arabayı vites kolundaki körük topuzun altından çıkmıştı plastik kelepçesi kopuktu yani adam onu bile parçayı değiştirmeden içerden yeni bir cırt geçirip yerine takmış. Arabalar yani Opel'ler iyi makineler, standart becerideki bir usta arızaya doğru teşhis ile her müşteriyi memnun edip gönderebilir ama ister iyiniyet deyin ister titiz çalışma ben bunları gözlemlerim bir ustada. Yukarıdaki örnekte ikiside var bence ve şöyle düşünüyorum, adam buna bile dikkat ettiyse benim görmediğim bilmediğim neleri yapmıştır kimbilir. İçim rahat artık servis konusunda. Haksız mıyım
![]()
arkadaşlar open servısı antalyada hangı sanayıde?*