Antalya Opel Teknik Servis ÖNERİLERİ ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cnrylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zincir ses yapıyormu? rolantide filan? yapmıyorsa sorun çıkaracağını sanmıyorum.

Fincan sesi gibi bir ses geliyor ben motor küçüklüğünden diye kendimi kandırıyorum ama sanırım zinciri değiştiricem. Peki bu zincir de esneme varsa Çekişdeki sıkıntı da buna baglı olabilir mi acaba ?

yapabilir. gergi sistemi vardır zincirde. o gergiden gerilir. eğer sona dayandıysa zincir değişir. araç kaç km de?

110000 km'de sanırım değiştirme vakti geldi

eski sanayide odak opel var. aracımın bütün bakımlarını orada yaptırıyorum. çokta memnunum. tavsiye ederim ;)

eski sanayide odak opel var. aracımın bütün bakımlarını orada yaptırıyorum. çokta memnunum. tavsiye ederim ;)

Salı günü gittim oraya vakti olsaydı bırakcaktım arabayı ancak sabah getir diyor :) bende işten güçten bir türlü fırsat bulamıyorum yoksa ODAK'ı onerdı herkes. Fiyatları hıc konusmadım orayla nasıl acaba fıyatlar bakalım :)

Op-er var yeni sanayide. memnun kalacağını düşünüyorum.

sen cumartesi gunu öglen ayarla kendini benim ustaya gosterelim. ondan sonra istedigin yerden fiyat alir yaptirirsin.

Çakıcam yıllık izinden en sonunda 2 gün :) çekicem isyan bayragını otele

Çakıcam yıllık izinden en sonunda 2 gün :) çekicem isyan bayragını otele
valla bende daha kullanamadım izin :D bayada var sanırım içerde alacağım. nasıl olcak bilmiyorum. bendemi çeksem isyan bayrağını? :)

valla bende daha kullanamadım izin :D bayada var sanırım içerde alacağım. nasıl olcak bilmiyorum. bendemi çeksem isyan bayrağını? :)

Valla Turizmde isyan eden işsiz kalıyor gerçi ama ne yapsak bende bilemedim. :)

Geri