antalya ant oto servis kalitesizligi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

murat79

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1 hafta önce aracımı 15 000 bakımı için antoto ya götürdüm.özgür adında bir müşteri temsilcisi beni karşıladı. araba hakkında bilgi verdim.ve müsteri temsilcisine haklarında forumlarda yazan eleştirilerden bahsettim.. yazılan herşeyin yalan oldugunu çok kaliteli hizmet verdiklerini söyledi bana.. her neyse 355 tl fiyat verdi ve bana motor yıkama ve korumanın çok önemli oldugunu mutlaka yapmam gerektiğini söyledi. bende bunun üzerine kabul ettim ve 75 tl karşılıgında motor korumada bakım dahil edildi..akşam saat 16.00 arabayı teslim aldıgım da fark ettimki aracın arıza lambası yanıyor..arabadan inip müsteri temsilcisine bildirdim durumu..bana 5 dakika da halledeceklerin söyledi.yarım saat geçti ve araba hala gelmedigi için bende servis alanına gittim.. 4 kişi arabanın basına geçmiş akü kutup başlarına hava veriyorlardı.. sorunun ne oldugunu sordugumda motor yıkamadan dolayı bazı girişlerin ıslandıgını ve bu yüzden arıza lambasısnı yandıgını söylediler.ve sorumlulugu kabul etmediler.çünki motor yıkamayı antotonun içinde taşeron bir firma yapıyormuş..( sanırım özgür adındaki opel armalı gömlek giyen müşteri temsilcisi araba başına taşeron firmadan komisyon alıyor..aksi halde motor yıkaması için bu kadar reklam yapmazdı.)bende servis tutanak tutulmasını istediğim için servis sefi ile görüşmek istedim.servis sefi arabayı birzdan teslim edeceklerini bütün sorumlulugun kendilerine ait oldugunu söyledi bana..bu arada saat 18.00 oldu .ben hala arabamı alamadım. mesai bittiginden dolayı arabamın tamiri ertesi güne kaldı.. her neyse ertesi gece saat 01.00 de arabamı servis güvenliginden teslim aldım.. fakat şimdi de arabanın radiosu bozuk. araştırdıgımda akü başları çıkarıldıgında radio nun ayarlarının bozuldugunu ögrendimm.kısacası arabanızı antalya antotoya teslim etmeyin veya en azından motor koruma ve yıkama yaptırmayın..

Geçmiş olsun Murat bey vallahi motoru kendim yıkadım böyle sorun yaşamadım sözde usta ellere teslim ediyoruz.
Ant oto konusunda aslında güzelde bilgi edinmişsiniz forumlardan ama nasip diyelim yetkili servis için kötünün iyisi günlas diyorlar, bizde garanti muhabbetine oraya gideceğiz mecbur..

Öncelikle geçmiş olsun, forma "Antalya Antoto'yu şikayet etmek için mi üye oldunuz?

Öncelikle geçmiş olsun, forma "Antalya Antoto'yu şikayet etmek için mi üye oldunuz?

Sanırsam, arıza sorunu çözülmüş, teyp safe de kaldığından kitapçığına bakıp düzeltmek yerine konu açayım demiş, daha da ne giden var ne gelen.

Geri