Anne köpek ve yavrularını ezer misiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan veteriner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
90 i geçmeyelim, hayvanlarıda düşünelim :)

Arkadaşlar babam vectra b aracımızla 140 km ile afyon sandıklıda bir eşşeğe çarptı.Bırakın hayvanı araba tanınmaz durumdaydı.Sunroof bile patlamıştı.Polis geldiğinde bize söylediği tek şey verilmiş sadakanız varmış oldu.Bu hızlar bize az geliyor ama aslında tehlikeli hızlar.Lütfen dikkatli olalım

top bana atılmış çarpmamak için uğraşıp kendi hayatını kaybedenler çok diye yazmıştım.konu başlığı 160 olduğu içindi.ama 90-100 ile giderkende önüme köpek çıksa zararımı azaltmaya çalışır ama kesinlikle hayatımı tehlikeye atacak manevra yapmazdım.neden mi yaşamayan bilemez.17-18 yaşlarındaydım eniştemlerle denizden dönüyorduk hızımız 90-100 arabanın içinde 5 yetişkin 2 çocuk var.agaçlık bir alandan geçerken yola fırlayan bir tilki yavrusu ani bir fren ile arabanın içinde dağıldık.bir diş kırığı ve bir burun kemiği kırığı ile atlattık.enişteme hala kızarım.başa gelmeyince can yanmayınca çarpmamak için şunu yaparım bunu yaparım demek kolay.unutmayın cana geleceğine mala gelsin.saygılar

160 la giderken 40 m önündeki değil köpek yavruları evliya olsa ezmekten kurtulamazsın.
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Bi insan 160 la giderse köpegi degil babasını bile ezer duramaz.Bu hız hoş gelmiyor bana.

ne yapar ne eder durdurmaya calısrımm zaten onlar fren sesını duyunca kacısmaya calısıcaklar ama bır canlıya zarar vermem sallla arabayıı bır yere ucarımm yınede vurmamaya calısırımm :)

daha once basıma boyle bır sy geldıı
motorlar e 5 de gıderken gece 3 cıvarıı ben de gazlamıs gıdıyurmm onume kopek cıktı kuyrugundan sıyırdımm gectım ama vurmadımm bır anda oldu hersey makınayı yatırıyordumm sonra cektım benzınlıgeee 10 dakıka bekledımm sonra yavas yavas evıme dogru gıttım bır anda psıkolojım bozuluyordu acaba vursam n lurdu dıye sonucta 2 teker uzerınde gıdıyorsun en fazla bena olan olurdu

vurmamak için her şeyi yapardım insanlardan çok hayvanları severim...

vectram olsa direksiyonu biraz kırıp kurtarabildiğim kadar köpeği kurtarırdım.astram olsa en fazla 2 köpek canlı kalırdı.corsam olduğu için o hızda canlı kalmaz en ufak bir hareket bile yapmaktan kaçınırım.zaten köpeklerin kemik yapılarının ne kadar sert olduğunu çarpan arkadaş varsa bilir.o hızla arabaya acayip zarar verir.en güzeli 90 ı pek geçmeyip 6 canı da kurtarmak.

Sadece fren yaparım arkadan gelen yoksa.......

kornaya ve frene asılırım

Geri