+19999999999Arkadaşlar Aman Evde Eşim Bekler çocuğum Bekler Sevgilim Bekler Diyosaniz 160 La Gitmiceksiniz.eger Bu Kadar Değerliyse.ama Ben 160 La Giderim Karşimada Köpek çikar Evdede Eşim Bekliyo Ben Bir Usturuplu çarpim Köpeğe De Aci çekmeden ölsün Diyemezsin.zaten Değer Veriyosan Yavaş Gidersin.bir Arkadaş Demiş Hayvanlari Ezmemek Için ölen çok Diye Arkadaşim Hayvanin şucumu Bu Sana Git Hiz Yap Bende Karşina çikacam Sende öl Diyecek Hayvan Zannetmiyorum.demez Ne Insana Zarar Gelsin Nede Hayvana Ama Kim Hiz Yapiyosa Ona Gelsin Zarar Bence Bu Konuyu Açan Arkadaşida Tebrik Ediyorum 160 La Giderken Köpek çiksa Ne Yaparsin Diye Yakinda 160 La Giderken Insan çiksa Karşimiza Ne Yaparsin Diye Abuk Subuk Başliklar Yapip Ortaya çikacaktir Işin Mi Yok Senin Ya Bu Kadar Kolay Mi Yani Bir Cani Harcamak Insan Yada Hayvan Daha Sevgi Dolu Başliklar Beklerim Sizden Kusura Bakma Arkadaşim Zaten Bi Tek Bu Konuyu Açan Değil Cvplar Da çok Fena Bazi Arkadaşlarimizin Iş Değil Bu Arkadaşlar
160 la gitme konusunda aklısın ama bazen yavasta gitsen istenmeyen seyler olabiliyor