Anne köpek ve yavrularını ezer misiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan veteriner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
160 la giderken anne köpeğe doğrudan vurmak da iyi sonuçlanmaz tahminen, kontrolü kaybetme riski var, demekki hız sınırları mantıklı şeyler,
çünkü köpek değil inek de çıkabilir
ben gece vakti 130 la giderken otobanda sol şeritte yavaş yavaş yürüyen yaşlı bi adam çıktı önüme, tek yapabildiğim küçük bi direksiyon hareketi oldu zira yanımda kamyon vardı, adamı bikaç mm ile aynam sıyırdı
adama çarpsam adam ölür benim sonum da çok belli olmazdı, panik yapsam kamyona vurup giderdim, allah korudu diyorum
ne zaman nerden ne çıkacağı belli değil o yüzden kontrollü hızlarda seyredip sonra da allaha sığınacağız yapacak çok bişey yok....

her felaketin başı hız arkadaşlar ne siz 160 ile gidip kendi canınızı ne de karşınıza çıkabilecek hayvan yada insanların hayatlarını tehlikeye atın sanırım siyah incinin de söylemek istediği bu....

160 yerine 90 la gidip köpeğe vurmama sansının denerdim :)

160 la giderken 40 m önündeki değil köpek yavruları evliya olsa ezmekten kurtulamazsın.

Moral bozucu bir soru, cevap seçeneği de yok ...

gözlerımı kapatırdım:D

valla en fazla ayagımı gazdan cekerim ani frende takla atma ihtimalide yüksek onun için ayagımı gazdan ceker bide direksiyonu iice tutarım artık gerisi kader ama asıl problem 160 gitmekle baslıyo bence 90 la falan gidilse hani fren birazda manevra ile arac ve hayvanlar kurtarılabilir ama bence 160 ile zor bir olay...

Sevgili bayan arkadaşım.Birbirimizi yanlış anlamayalım.Aslında aynı iyi niyet duygularını besliyoruz.Ben veteriner hekim olduğumdan dolayı yani mesleğim ile ilgili olduğu için, acaba 160 km hızla gidildiğinde insanlar hayvanları ezmemek için ne kadar çekinirlerdi? Gördük ki kimse direkt olarak köpekleri öldürme hevesinde değiller.Bu çok sevindirici işte...Dikkat et genelde cevap yazan arkadaşlarımız , köpekleri ezmek yanlısı değiller bir şekilde de olsa onların hayatta kalmalarını istiyorlar.Siz , böyle başlıklar açmayın falan demişsiniz ayrıca bunu yazan gerçekten veteriner hekimse vah halimize demişsiniz, açıkçası üzüldüm.bAHSETTİĞİMİZ KÖPEKLERE SİZ VURSANIZ 160 KM HIZLA, İNANCINIZ OLSUN ARKADAN GELEN ARAÇTA BEN OLSAM , ANNE KÖPEK VE YAVRULARINI TEK TEK MUAYENE EDER, HAYATTA KALMALARI İÇİN UĞRAŞIRDIM..........

sevgili veteriner arkadaşım.mesleğinizden dolayı 160 km hızla giderken insanların hayvanları ezmemek için ne kadar çekinirler hakkında bir tez konunuz mu var? bu arada gerçekten birbirimizi yanlış anlayamalım dediğiniz gibi bana 160 gitseniz ve köpeklere vursanız arkadan gelen araçtaki ben olursam hayata döndürmek için herşeyi yaparım demişsiniz çok zarifsiniz teşekkür ederim ama şunuda söylim ben çarpıp kaçacak biri değilim emin olun siz olmazsanız ben veteriner bulup herşeyi yaparım aslında sizle benim amacım aynı ama ben farkındaysanız evde sevgiliniz eşiniz çocuklarınız bekler ona göre davranın çarpın geçin diyen bir arkadaşlar var aslında benim lafım onada gidiyo ama neyse bunu uzatmaya gerek yok siz veteriner olmaya karar verdiğiniz dönemlerde hayvan sevgisiyle bu mesleği seçtiğiniz belli bu arada medeni cvplarınız için teşşekür ederim ve şunu söyleyelim inşallah kimsenin başına gelmez böyle şeyler teşekkürler veteriner bey

bu arada hevesiniz kaçmasın sakın güzel konulara devam....

Son düzenleme:
Yeni açacağım konularda çok değerli mesajlarınızla katkılarınızı esirgemeyin, siyah inci arkadaşım.............

Son düzenleme:
hemen hemen eşim ve çocuğum olmadan pek araba kullanmıyorum onlar varkende 100,ün üstüne pek çıkmam ama başıma gelse üzülerek söylüyorumki yapacak başka birşey yok..

Geri