Anne köpek ve yavrularını ezer misiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan veteriner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar Aman Evde Eşim Bekler çocuğum Bekler Sevgilim Bekler Diyosaniz 160 La Gitmiceksiniz.eger Bu Kadar Değerliyse.ama Ben 160 La Giderim Karşimada Köpek çikar Evdede Eşim Bekliyo Ben Bir Usturuplu çarpim Köpeğe De Aci çekmeden ölsün Diyemezsin.zaten Değer Veriyosan Yavaş Gidersin.bir Arkadaş Demiş Hayvanlari Ezmemek Için ölen çok Diye Arkadaşim Hayvanin şucumu Bu Sana Git Hiz Yap Bende Karşina çikacam Sende öl Diyecek Hayvan Zannetmiyorum.demez Ne Insana Zarar Gelsin Nede Hayvana Ama Kim Hiz Yapiyosa Ona Gelsin Zarar Bence Bu Konuyu Açan Arkadaşida Tebrik Ediyorum 160 La Giderken Köpek çiksa Ne Yaparsin Diye Yakinda 160 La Giderken Insan çiksa Karşimiza Ne Yaparsin Diye Abuk Subuk Başliklar Yapip Ortaya çikacaktir Işin Mi Yok Senin Ya Bu Kadar Kolay Mi Yani Bir Cani Harcamak Insan Yada Hayvan Daha Sevgi Dolu Başliklar Beklerim Sizden Kusura Bakma Arkadaşim Zaten Bi Tek Bu Konuyu Açan Değil Cvplar Da çok Fena Bazi Arkadaşlarimizin Iş Değil Bu Arkadaşlar
+19999999999
160 la gitme konusunda aklısın ama bazen yavasta gitsen istenmeyen seyler olabiliyor

arkadaşlar o hızla gideren kurtulma şansı yoq o an refleksde işlemez refleks olarak sadece ayağınız firene gider o kadar ki durma şansımızda yoq tek çare kendimizi düşünmek ezicez mecbur... bide kendimizide düşünmek lazım mümkün olduğu kadar teker altına almamaya çalışırım ne diim

Arkadaşlar Aman Evde Eşim Bekler çocuğum Bekler Sevgilim Bekler Diyosaniz 160 La Gitmiceksiniz.eger Bu Kadar Değerliyse.ama Ben 160 La Giderim Karşimada Köpek çikar Evdede Eşim Bekliyo Ben Bir Usturuplu çarpim Köpeğe De Aci çekmeden ölsün Diyemezsin.zaten Değer Veriyosan Yavaş Gidersin.bir Arkadaş Demiş Hayvanlari Ezmemek Için ölen çok Diye Arkadaşim Hayvanin şucumu Bu Sana Git Hiz Yap Bende Karşina çikacam Sende öl Diyecek Hayvan Zannetmiyorum.demez Ne Insana Zarar Gelsin Nede Hayvana Ama Kim Hiz Yapiyosa Ona Gelsin Zarar Bence Bu Konuyu Açan Arkadaşida Tebrik Ediyorum 160 La Giderken Köpek çiksa Ne Yaparsin Diye Yakinda 160 La Giderken Insan çiksa Karşimiza Ne Yaparsin Diye Abuk Subuk Başliklar Yapip Ortaya çikacaktir Işin Mi Yok Senin Ya Bu Kadar Kolay Mi Yani Bir Cani Harcamak Insan Yada Hayvan Daha Sevgi Dolu Başliklar Beklerim Sizden Kusura Bakma Arkadaşim Zaten Bi Tek Bu Konuyu Açan Değil Cvplar Da çok Fena Bazi Arkadaşlarimizin Iş Değil Bu Arkadaşlar
Sevgili arkadaşım burada konuyu açmamın amacı böyle durumlarda veya benzer durumlarda insanların ne gibi tedbirler alacağı ile ilgili çeşitlilik yapmaktır.Bizler nasıl konu açılacağını ya da konulara nasıl cevap verileceğini iyi biliyoruz.Bazılarının abilik yapmalarına gerek yok.Konu sizler için çok absürd ise strese girmenize gerek yok, herhangi bir cevap yazmazsınız, kafanız rahat olur.

nihatayhan 16gu133

kurtarma şansın yok
direksiyonu kırarsan
gidersin
frene basarsan
arabadan fırlarsın.
160 iyi bi rakam..

acı ama gerçek
ya sen ya onlar.

hıc sansım yoksa dıreksıyona sımsıkı sarılır tepkı bıle verdırmem

orta refüjden önume kopek cıkmıstı sol seritteydım refleks olarak saga kırdım. tam 5 kere bı saga bı sola savruldum. su an aynı durum olsa carparım en azından bı tampon radyatör değiştirirm aracı devırmek yada baska araclara carpmaktan ıyıdır

Sevgili arkadaşım burada konuyu açmamın amacı böyle durumlarda veya benzer durumlarda insanların ne gibi tedbirler alacağı ile ilgili çeşitlilik yapmaktır.Bizler nasıl konu açılacağını ya da konulara nasıl cevap verileceğini iyi biliyoruz.Bazılarının abilik yapmalarına gerek yok.Konu sizler için çok absürd ise strese girmenize gerek yok, herhangi bir cevap yazmazsınız, kafanız rahat olur.

sevgili arkadaşım bazıların abilik yapmasına gerek yok diyosanız eğer ki laf banaysa ben abi olmamam çünkü bayanım bu arada tedbirlerden bahsediyosak 160 la gitmeyelim dersiniz olur biter burası herkesin sitesi ben istediğim konuya giler istediğim cvbı veririm medeni cvp verdiğimi sanıyorum bilmem anlatabildim mi

sende çok acımasızsın be abi :) :)

Acımazıslık değil bir gerçek.Sizlerde mantıklı düşünün hızınız 160km/h ve aranızda 40m mesafe kalmış. Ben son teknoloji bir otomobilin bile durabileceğini sanmıyorum.Ha unutmadan aracınızda kullanılmaz bir hale gelecektir şüphesiz. :good:

sevgili arkadaşım bazıların abilik yapmasına gerek yok diyosanız eğer ki laf banaysa ben abi olmamam çünkü bayanım bu arada tedbirlerden bahsediyosak 160 la gitmeyelim dersiniz olur biter burası herkesin sitesi ben istediğim konuya giler istediğim cvbı veririm medeni cvp verdiğimi sanıyorum bilmem anlatabildim mi

Sevgili bayan arkadaşım.Birbirimizi yanlış anlamayalım.Aslında aynı iyi niyet duygularını besliyoruz.Ben veteriner hekim olduğumdan dolayı yani mesleğim ile ilgili olduğu için, acaba 160 km hızla gidildiğinde insanlar hayvanları ezmemek için ne kadar çekinirlerdi? Gördük ki kimse direkt olarak köpekleri öldürme hevesinde değiller.Bu çok sevindirici işte...Dikkat et genelde cevap yazan arkadaşlarımız , köpekleri ezmek yanlısı değiller bir şekilde de olsa onların hayatta kalmalarını istiyorlar.Siz , böyle başlıklar açmayın falan demişsiniz ayrıca bunu yazan gerçekten veteriner hekimse vah halimize demişsiniz, açıkçası üzüldüm.bAHSETTİĞİMİZ KÖPEKLERE SİZ VURSANIZ 160 KM HIZLA, İNANCINIZ OLSUN ARKADAN GELEN ARAÇTA BEN OLSAM , ANNE KÖPEK VE YAVRULARINI TEK TEK MUAYENE EDER, HAYATTA KALMALARI İÇİN UĞRAŞIRDIM..........

veteriner bey bende katılıyorum görüşünüze ama konuyu açan arkadaşımız kim bilmiyorum yani tanımıorum ama lafın gelişi söylediği bir söz yalnış anlamayın kimse köpeği ezip geçmek istemez ne köpeğe bişi olsun ne arabaya öyle değilmi ama dediğim gibi fren yapar arabayı elimden geldiğince yavaşlatırım herkesin atladığı bi konu fren sesine köpek irkilip ani olarak geri çekilirse zaten kurtulur gibime gelio

Geri