ankaralilar A.O.C ye dikkat!!!!

bekir0606

Kayıtlı Kullanıcı
65-Van
arkadaslar az once ciftlige gittim.trafik polisleri cayir cayir cevirme yapiyolar.a dan z ye her seyi kontrol ediyolar.aoc nin butun cikislarinda cevirme var.en az 50 tane cekici bekliyo.anlasilan bu gece otoparklar ve cekiciler voleyi vuracalar.bilginize...

bende geçtim tam ana baba günüydü. aldıkları aracların sürücülerinin hemen hepsi alkollü. Muayensi sigortası geçmiş araçlar. Umarım böyle kontroller sıklaşır.

bende geçtim tam ana baba günüydü. aldıkları aracların sürücülerinin hemen hepsi alkollü. Muayensi sigortası geçmiş araçlar. Umarım böyle kontroller sıklaşır.

kontroller siklassin ama abartmamak lazim.

özellikle aoç nın yukarı tarafları tam manasıyla seyyar buflere dondü. herkesin eğlenmeye hakkı var ama alkollü olarak benim ve cocuğumun canını tehlikeye düşürerek değil. özellikle o bölgede gerekli olduğunu düşünüyor ve abartılmamsı konusunda kenilikle katılıyorum..

Artık AOÇ semalarına özellikle geceleri aileler gidemez oldu. Geçmiş yıllarda yaz akşamları hava almaya, dondurma yemeğe sık sık giderdik, ama artık sıkıyor. Etraf ayyaş berduş doldu. Denetlesinler, hem de en ince detayına kadar. Ne o öyle, iki şişe bira veya şarap kapan arabaları meyhaneye çeviriyor, içmeninde bir şanı vardır.

Bu benim memleketten gelen Emniyet Müdürü' nü çok tuttum arı gibi çalışıyor adam. Bu hızla 3 sene ankara trafiği isveç standartlarını yakalayacak inşallah.

dun bendede bıraz vardı gece:D karumda polıs cevırdı alkol varmı dedı yok amırım ısten gelıyorum dedım tamam gec dedı :D valla ehlıyet gıderdı kesın:D

Bugün bakkalda bir eleman anlatırken duydum, sigortasız ve vergi borçlu araçla yakalanmış, "100 lira elden verdim 250 lira da ceza yazıp gönderdiler" dedi.

Sen yine şanslısın Çağatay, ben söylediğimde inanmamıştı polis :)

Şekilcilik yapmayıp doğru şeyleri kontrol ettikleri sürece her zaman bu tür kontrollerin yanındayım.

Alkollü araç kullananların ve muaynesi bitik olanların trafikten silinmesi için devamı dileğimle...

Geri