Ankara'dan Astra j 1.6 edition BRC Lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ankara'dan Astra j 1.6 edition BRC Lpg

OGOKTAS link' Alıntı:
Bu aksam evde yegenlerle PTT takilacaz. Yilbasinda ozelliklede Istanbul da ailece cikarsan basinin belaya girme ihtimali yuksek.
ozdemır ptt ne olııı anlamamışam

ercan_0636 link' Alıntı:
arkadaşlar fırsat varken ankara  opelsizasla üyeleri olarak bi toparlansak şöyle 2014 başlarında, bu arada keyifli forumlar madmax50 ....

Teşekkür ederim abi. ևaylar benden olsun :)

CALİBRA BG link' Alıntı:
mustafa hayırdır ne işinde çalışıyordun sen

Havalimanındayım kardeşim.

madmax50 link' Alıntı:
Havalimanındayım kardeşim.

Aynı ben :) 16:30 - 00:30 vardiyası AYT

madmax50 link' Alıntı:
Benden ağır şartlarda çalışan polisler ve askerler var. Ben bilgisayar başında kahvem elimde forumlarda takılıyorum en azından :)
Dogru soyluyorsun bu aksam disarida bin turlu insanla ugrasanlsra kolay gelsin tabi Sana da iyi mesailer

CALİBRA BG link' Alıntı:
ozdemır ptt ne olııı anlamamışam

:) Pijama Terlik Televizyonun kisaltmasi

Hahahaha :) #PTT ne diyordum ben de! Hay Allah neler düşündürüyorsun Tweeter!

yavuzozkan link' Alıntı:
Hahahaha :) #PTT ne diyordum ben de! Hay Allah neler düşündürüyorsun Tweeter!
yavuz cıhazın montajını konyada mı yaptıracaksın valla varya senden cook heyecanlanmaya başladım hafta sonuna kadra zor beklerım ben nıye daha once sıparış vermedın bu kadar bekledın

Sinan verdiniz o kadar konuyu foruma gaza geldim :) esas suç sizde şöle bir hafta öncesinden bombalasaydınız Android cihaz almak isteyenler diye öncesinde patlatırdık bombayı :) Gerçi bizimkisi Wince :) ama olsun büyük gelişme benim için..

yavuzozkan link' Alıntı:
Sinan verdiniz o kadar konuyu foruma gaza geldim :) esas suç sizde şöle bir hafta öncesinden bombalasaydınız Android cihaz almak isteyenler diye öncesinde patlatırdık bombayı :) Gerçi bizimkisi Wince :) ama olsun büyük gelişme benim için..
ıyıde androıd muhabbetı taaaaa önceden vardı o zaman nıye gaza gelemdın de şimdı geldın  vınce olunca ne olacak cıhaza başka programlar  eklebılecemısın pekı androıdler gıbı

Geri