Ankarada Yeni Radarlar

Şehirler arası yollarda hız sınırının 90 km'nin üzerine çıkartılması, şehir içi 50 km hız sınırı uygulamasının her yolda geçerli olmaması lazım. Adama cinnet geçirtir bunlar.

dün akşam TV de ana haberde vardı, adamlar çatır çatır yazıyorlar, polisin önü kuyruk olunca da kayda devam ediyorlar, çerçeve giren aracın plakasına ceza yazıyorlar, haberci saydı 4 saniyede bin küsür tl ceza birikti :) Eskişehir yolunu kullanan Ankaralı arkadaşlar aman dikkat

Evet bende izledim, o yolda 67 ile giderken ceza yiyenleri düşenemiyorum, Allah sabır versin.:mad:

":eek: Nasılll yaniii...O yollarda 50 ile gidilmezzzz, gidiemezsin :eek:yani gidersen trafiğin kendi içinde kanun ve kurallarına göre kornalar, sevimli laflar veya direk araçta bulunan minik tehditkar aletlerle cezalandırılırsın..Hayır ben bir trafik aracı görürsem 50 ile giden yeminle takip eder 51 yapmam!! saçmalıkkk yaa:mad:"

aman dikkatli olun, bir örneğini isviçredeyken görmüştüm bir sitede radar cihazlarının yerleri ve yeni kurulan geçiciveya kalıcı radarları resimleriyle gösteriyordu :D yakında türkiyede de bu yaygınlaşır....

geçen gün haberlerde sölüyorlardı eskişehir yolu üzerinde varmış...RADAR diye tabela koymuşlar.sınırda 50 km...o yolda nasıl 50 km ile gidilir bi anlayamadım gitti..:sorry::sorry:

Ben anlamadım şimdi Eskişehir yolunda kameralı radar var ve 50 nin üzerinde gidene ceza mı geliyor yani ?

konya yolu dikmen kavsagından asagı inerken yokus bitince üst gecit var onun altında bazen gri toyota corolla oluyor arasıra geliyor.

bizim okuldan dönüş yolu oldugu için önden giden arkdaslar msj atıyor yani orda radara girsem çok saglam bi ceza yerim çünkü min3 max5 serit ve yokus asagı kadran kırmaca oynanan bi yol.

bi keresindede ışıklarda kalkıs için bekliyorum ara gaz verdim kalktım taksici ard arda selektör atınca yavasladım adam yavas radar var dedi saolsun taksicilerle tek güzel anım odur.

Geri