Ankarada Yeni Radarlar

Valla dediğin gibi artık kaldırımda araba bırakmıyorlar. Ayrıca bütün borbetli taksileride çekmişler diye duydum. Orjinal jantlar olacakmış.

Bakanın karısı olayını ilk defa duydum. :eek::eek::eek: Yazık olmuş galericilere.

Bazı art niyetli taksiciler ufak jant ve teker kullanarak vatandaşdan daha fazla para alıyorlardı :(. Bu haksız kazancı engelemek için olabilir. Bakanın karısını ben de ilk defa duydum ama seneler evvel imamın karısı, bekçinin karısı diye bir seri vardı, yaşım itibariyle onları bilirim.:)

gelırken ıstanbul yolunda bılıncsız halkımız dugun konvoyu dıye 2serıdı kapatmıslar sol serıtte doluydu bende en sagdan makaslayıp geceyım dedım tam gırdım saga arabam bı yarım dondu yol bombelı hemde fecı hızlı gırınce dondurdu benı nerdeyse allahtan topladım sağ salimim:D

Taksiciler odası başkanı da değişmiş.Yeni başkan jant olayına kafayı takmış durumda.Bizzat taksiciden duyduğum böyle.

valla bu yeni gelen emniyet müdürü nasıl bir insansa artık kayserilileri bıktırmış tabi adı kayserili herhalde bir yolunu bulup para vermiyordu :D o da ankaraya çevirdi yönünü şimdi bize aynı yönetemi uygulayacak herhalde. o araç çekmeler heryerde polislerin olması hepsi bu yeni gelen müdürden kaynaklanıyor. ama eminim buda fazla sürmez.

Allah sabır versin adam ankara'ya tayin oldugundan beri halkta bizim kayserideki polislerde nefes aldı herhalde trafik konusunda tesadüfmüdür bilinmez o yağmurlu havalarda bile kavşaklarda bekleyen sabahları ışıklarda emniyet kemeri kontrolu yapan her sokak başı kenara filmli arabaları cevirip ceza yazan polislerde sanki orhan özdemirle birlikte ankaraya tayin oldu :rolleyes:

bugun caddeden motorsıklet bıle cektıler komedı ya:D

Geçen hafta evden 100m ayrılmadan(batıkent gimsa kavşağinda) çevirdi ekip APP leri söktü kırdı.Cam filmi bile yoktu ne arabalar var hala dolaşabiliyor anlamış değilim.
Borbet işinide abarttılar kanımca e30 dan fazla nerdeyse taksideki borbetler

fılmlerı sokturuyolarmı?? yadaa çekermı arabayı oyle sorayım

o yağmurlu havalarda bile kavşaklarda bekleyen sabahları ışıklarda emniyet kemeri kontrolu yapan her sokak başı kenara filmli arabaları cevirip ceza yazan polislerde sanki orhan özdemirle birlikte ankaraya tayin oldu :rolleyes:

Aslında bu söylediğin uygulamalar olması gerekne şeyler. Polis yatıp sadece güneşli havalarda radar avına çıkacağına bunlarla da uğraşmalı. Ben Ankara'da dikkat ediyorum hava yağmurlu, karlı sisili vs olduğunda, trafiğin sıkışık ve tehlikeli olduğu bölgelerde 1 ekip bile bulunamıyor. Eğer yeni emniyet müdürü bunu değiştirecekse eywallah derim.

Ankara'nın bence en büyük tarik sorunu (gerçi bir sürü var da) trafik ışığı ihlali. Buna da br el atarlarsa süper olur

Geri