Ankarada Yeni Radarlar

yok zaten eskişehir yolunda buğra..normal radar var orda ..hatta bu aralar baayaa bi yoğun radar var aman dikkat

hertürlü elektronik kamera fotograf makinesin vb. ürünlerin görmesini engelleyen spreyler var plakaya sıkılıyor kamerada bembeyaz parlak bi grüntü oluşuyor.

not bu illegal yol alıntıdır:)

Eğer bu sprey etkisiz olursa yanarımz yalnız :), düşünsenize yakalammıcam diye sıkıyoruz sonra bi bakmışız evde tonlarca radar cezası :)

Bir şekilde demeneden spreye güvenmemek lazım, ben yakıonda plaka kapatıcı post-it uygulamasına başlıcam, belki pazarlarım da ürünü geliştirip :)

trafikte bişeyler değişiyor ciddi olarak !!

emek mahllesinde oturuyorum son 2 haftadır 7/24 polis geziyor kaldırım üstü ve durak önü araclar anında çekip götürülüyor(aynen kurallardaki gibi 35 mtre arkasıda dahil). mahallemizn normal polis karakolunda 2 adet arac var onalrıda sürecek polis memuru yok hırsızlık diz boyu.

ama trafik masallah kızılaydaki sarı taksi oranı kadar ankara emekte asestaş çekicileri ve trafik ekipleri var.

trafikte bişeyler oldu valla.

kimi diyor yeni emniyet amirir trafik deliyismiş.

kimi diyor emek teki galericiler bakanın hanımını ıslatmıs bide üstüne yürümüş ondan bakan galerilerin kaldırımdaki aracları topluyor.

trafikte bişeyler değişiyor ciddi olarak !!

emek mahllesinde oturuyorum son 2 haftadır 7/24 polis geziyor kaldırım üstü ve durak önü araclar anında çekip götürülüyor(aynen kurallardaki gibi 35 mtre arkasıda dahil). mahallemizn normal polis karakolunda 2 adet arac var onalrıda sürecek polis memuru yok hırsızlık diz boyu.

ama trafik masallah kızılaydaki sarı taksi oranı kadar ankara emekte asestaş çekicileri ve trafik ekipleri var.

trafikte bişeyler oldu valla.

kimi diyor yeni emniyet amirir trafik deliyismiş.

kimi diyor emek teki galericiler bakanın hanımını ıslatmıs bide üstüne yürümüş ondan bakan galerilerin kaldırımdaki aracları topluyor.

Valla dediğin gibi artık kaldırımda araba bırakmıyorlar. Ayrıca bütün borbetli taksileride çekmişler diye duydum. Orjinal jantlar olacakmış.

Bakanın karısı olayını ilk defa duydum. :eek::eek::eek: Yazık olmuş galericilere.

1-2 gün önce bahçeli 7 mc deydim ..vallaha gözümü önünde sayamıyacağım kadar araca ceza yazdı ve çekti...içim acıdı İnsanlara ya...ayıp bu kadarda olmazki..

geçende kızılay meydanında taksiciyi durdurmus arka stoptaki kırmızı filmi ön de sadece sinyalde film vardı onları söktürüyodu:Dne günlere kaldık:) accentli taksiciyede bunun orjinalleri bumu sök bunları dedi borbet:D

Ümitköy ve konutkent in gözünü seviim ya, gerçi oralar da yakında polis bölgesi olacakmış :(

Ümitköy ve konutkent in gözünü seviim ya, gerçi oralar da yakında polis bölgesi olacakmış :(

Ümtköy, konutkent, beytepe, bilkent, çayyolu 1 agustostan itibaren jandarmadan cıkıp polise devir ediliyor. Ben 15 senedir konutkente yaşıyorum bakalım polisle nasıl çatışmalar yaşıcaz :)

Walla kimse alınıp kızmasın ama burlar polis bölgesi olursa burdaki o düzen ve sakinlikten eser kalmaz gibi. Jandarma varken iyiydi. Her ne kadar eski arabamı çekmiş olsalar, çoğu kez kovalamaca oynamış olsak da daha iyiydi.

Umarım beni yanıltırlar

valla bu yeni gelen emniyet müdürü nasıl bir insansa artık kayserilileri bıktırmış tabi adı kayserili herhalde bir yolunu bulup para vermiyordu :D o da ankaraya çevirdi yönünü şimdi bize aynı yönetemi uygulayacak herhalde. o araç çekmeler heryerde polislerin olması hepsi bu yeni gelen müdürden kaynaklanıyor. ama eminim buda fazla sürmez.

Geri