Ankarada Pasta Cila ?

MertsAstra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba aracım pasta cila yaptırmak istiyorum ufak tefek çiziklerde var , Ankara bu işi hakkıyla yapan bir yer arıyorum çünkü bazı yerlerde renk solmaları mevcut yanık değil ama mikronlar eminim farklıdır dikkat edilmesi lazım. kardeşlerimin ve abilerimin önerilerine ihtiyacım var :)

aynen bi tane iyi usta da bana lazım ve kaç yılda bir pasta cila yapmak gerekli araca

Berkay diye bir üye arkadaşımız var o arkadaşımız bu işler ile uğraşıyor. Burada bir kaç çalışmasının resimlerini paylaşmıştı. Güzel de işçiliği var.

[MENTION=34969]d.berkay[/MENTION]

Tapatalk.

Berkaya kefilim. Kendi dükkanı var artık.

Öncelikle hepinize teşekkür ederim,nadir abi zaten dün forumda gece konuya bakan olmayınca baya bi araştırma yaptım bugunde berkay abi ile iletişime geçtim şimdi aracın fotolarını atcam durum analizi için :)

Öncelikle hepinize teşekkür ederim,nadir abi zaten dün forumda gece konuya bakan olmayınca baya bi araştırma yaptım bugunde berkay abi ile iletişime geçtim şimdi aracın fotolarını atcam durum analizi için :)

Akşam kafam dağınık olmasa idi kesin kez yazardım. Berkay arkadaşımızın yanına bende gitmeyi düşünüyorum ama bir türlü zaman bulamıyorum. Haftanın beş günü mesai iki gün kalıyor geriye o zaman da ne olacağı belli bile olmuyor. :(

Akşam kafam dağınık olmasa idi kesin kez yazardım. Berkay arkadaşımızın yanına bende gitmeyi düşünüyorum ama bir türlü zaman bulamıyorum. Haftanın beş günü mesai iki gün kalıyor geriye o zaman da ne olacağı belli bile olmuyor. :(

valla bi benimde öyle bi pazar boş günüm ama bi şekilde aracı oraya ulastırsam yeter :rolleyes:

Sanırım berkay artık sıradan arabaları kabul etmeyecek. Sayfasında Ferrari seramik cila uygulamasını gördüm, tamam dedim yaptığı iş premium kıvama ulaşmış :)

https://www.facebook.com/DBYDetailing/posts/665365080190982

Geri